Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.10.2008, 21:09   #391
baranek yellow
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

OK, Biedak: Do Balbiny powrócił mąż Sławomir (ahh SimPE ), mieli oczywiscie ślub, urodzila tego samo zapłodnionego syna Benjamina (skr. Ben), ten Błażej doróśł, kiedy Damian na studia pojechał i jak się troche w chcie miejsca zrobilo Balbina znów zaszła w ciążę ze Sławkiem, urodzila bliżniaki Bartłomieja i Bartosza (to drugie paskudne imie mój brat dał kiedy na chwilke wyszlem ;p) Pózniej jeszcze urodzila córkę Brendę z tym sprzątaczym Rudolfem (Oj, Balbino ) i z Dariuszem Marzycielem, syna Dirka (już nie mam pomysłu na imiona ;p) Kiedy jednak Slwek zobaczyl że cos jest nie tak i "jego" syn jest murzynem rozwiódł się z Balbiną i utonął w basenie (ehh znów? xD) Balbina jest samotną matką (Dareka i Rudolfa nic ich dzieci nie intersują xP) 5 dzieci. Błażej jest jeszcze starym nastolatkiem i nie spieszy mu się chatę opuścić xD
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.11.2008, 09:52   #392
LadY BiRd =)
Guest

Ja gram w OŻ ale jeszcze ciągle odwiedzam Miłowo No więc tak, "dorobiłam" trochę kasy rodzinie Biedak po czym wyprowadziłam ją do bloku. Nina i Dina Kaliente były na wczasach i straasznie się opaliły (są już murzynkami xD) i chyba to wszystkie zmiany jakie zaprowadziłam w grze. Mało ich ale no cóż, w Miłowie gram dopiero 3 dni :p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.11.2008, 21:38   #393
haneczka
Guest

Miłowo.

Prawdziwa Bella Ćwir powróciła i zamieszkała u Dona Lotario, który jej się spodobał.
Następnie zaprzyjaźniła się ze swoją córką i wyszła za Moritimera, który nadal kocha Dinę. Mój sim którego stworzyłam(Daniel) mieszkał w Miłowie z Bellą Ćwir(tą drugą, podróbką z Dziwnowa) poznał PRAWDZIWĄ Bellą. Z podróbką się zaprzyjaźnił, z prawdziwą romansował. Niestety, Moritimer ich przyłapał. Prawdziwa Bella rzuciła Moritimera, wyszła za Daniela i miała z nim bliźniaczki. Następnie zmarła. Daniel wpadł w rozpacz po jej śmierci, dzieci wychowała mu jego przyjaciółka, fałszywa Bella Ć. Następnie Daniel poznał Kasię Langarek, z którą ma syna. Ją przyłapał na zdradzie z Przyjemniaczkiem, wyrzucił z domu i sam opiekuje się synem i córkami Belli. Po dwóch nieudanych związkach zakochał się w fałszywej Belli i miał z nią dwie córki, także bliźniaczki. Następnie utopił się w basenie, a Bella go ożywiła. Pobrali się, kolejne dziecko jest w drodze. Później mam zamiar wyprowadzić Bellę, zerwać ich stosunki i zrobić dzieci siostrom Kaliente ; p ...

Dziwnowo.
Nic nie robiłam, poza "łapaniem" fałszywej Belli...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.11.2008, 14:06   #394
bazyliszek(ona)1993
Guest

Grin Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Hmm, nie gram nimi no czasem Biedakami i Przyjemniaczkami ,reszta co jakiś czas się wtrynia
Bliźniaczki zaprzyjaźniły i zkaochały się w.... jednej dziewczynie ^^
Ta, nie pamietam imienia, ta zbuntowana(tę lubię ) zwiała z domu, a z marzycielem tak jekby ..z.erwała, dlaczego? zaraz do tego dojdę...
Ta druga, no coz, nadal jest z Biedakiem
Młody Biedak jest jaki był, ale rzucił szkołę i wyleciał z pracy a bracmi w ogóle się nie zajmuje
Biedaczka urodziła ostatniego syna Biedaka i zajęła sie romansem z takim jednym Bartkiem i chyba z nim zamieszkała, ale co z dizeicakami to nei pamiętam ale ślubu nei mają na bank
Marzyciele do tej pory nue pracują, a Szczepan dorósł i...zrobił bachory dwum przyjaciółkom (narazie obie są z nim w ciaży, ale sie jeszcze kochały, więc nie wiem co będzie dalej zarówno z nimi jak i znim, może jeszcze go sprauję na nowo z Przyjemniaczką )
do Werony nawetn ie zaglądam, a dziwnowo, wolałam własne rodziny, a poza tym ku mojej rozpaczy dziwnowo po wyłaczeniu kompa podczas trwania gry po prostu zniknęło! wraz, ze wszystkim i rodiznami ;/

a fałszywą bellę sparwoałam z jednym gostkiem z dziwnowa, zaręczyłam ich, urodziła dziecko i wysłałam ją do Miłowa, gdzie została skasowana raz, na zawsze

Ostatnio edytowane przez bazyliszek(ona)1993 : 09.11.2008 - 14:09
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.11.2008, 16:27   #395
magda0812
Guest

hah U mnie Balbina Biedak wyszła za mąż za roznosiciela gazet...lol xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2008, 14:44   #396
patkasims2

Reputacja: 10

w MIŁOWIE: Agelika Przyjemniaczek wyszła za Damiana Biedaka mają Bliżniaki Anię i Pawełka.Po Balbinie został tylko nagrobek, Błażej(czy jak mu tam) i te trugie dziecko so zabrani przez opieke społeczną.Kassandra Cwir wyszła za Marzyciela,a z Donem zerwała.Obecnie mają 3 dzieci.Don jest z nina.Mają 1 nastolatkę.Mortimer ma córke z diną. ale zmarł.A co do Liliany to jest starą panną.

WERONA:
Romeo zdradzał Jiulię i się rozstali.

DZIWNOWO:
Dziwakowie mają 2 synów imiona to Głupi,Brzydki(ten pierwszy) brzydal,okropieństwo(drugu)

TO JUŻ CHYBA WSZYSTKO

Ostatnio edytowane przez patkasims2 : 02.12.2008 - 14:07
patkasims2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.12.2008, 15:02   #397
Łezka

Reputacja: 17

Ja gram aktualnie w Miłowie założyłem swoich chyba ze 30 rodzin ale mniejsza oto
Marzyciele - do nich wprowadziłem Krysię B. i jej małoletnią córkę Marcelinkę ktora wziela sie ze zwiazku z hmm jak to on aaa Roman albo Zdzislaw mniejsza one sie do darka wprowadly i z tego zwiazku urodzila sie czarna tamara
Łezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.12.2008, 17:37   #398
Patri
Guest

ĆWIR- Kasandra przyłapała Dona na zdradzie z Niną no i z nim zerwała,póżniej ożeniła się z Marzycielem i miałą córkę, Mortimer szukał Belli, ale jej nie znalazł więc wziął ślub z Diną. Aleksander został zabity przez Dinę, ktora nie chciałą wychowywać dzieciaków Mortimera, tylko swoje xD Bella nadal błąkała się po Dziwnowie, nic nie wiedząc cos się dzieje w jej rodzinie.
MARZYCIEL-Dariusz hajtnął sie z Kasandrą i ma z nią córkę Kunegundę,(w wieku dziecka szkolnego, która jest bardzo brzydka i ciągle obrywa od Malwiny Lotario(patrz niżej) )mieszkają z Szczepanem i jego żoną Lilianą Przyjmniak.
LOTARIO-Don po zerwaniu z Kasandrą zamieszkał z Niną, żyli na kocią łapę, ale do czasu, bo gdy Don i Nina mieli romans, czyli w tedy gdy Kasandra ich przyłąpałą, właśnie w tedy Nina zaszła z nim w ciąże, wię Don dowiedziawszy sie o tym zaproponował ślub. Tak czy siak był ślub Dona z Niną, która była z nim w ciązy jak już wcześniej powiedziałam. Później urodziłą im się córeczka Malwina, która jest dzieckiem szkolnym i jest bardzo piękna, chociaż jest ruda xD Ciągle bije Kunegunde (córke Marzyciela i Kasandry), bo się nie lubią i zawsze jej się upieka xD.Aha i dzięki motherlode są bogaci.
KALIENTE-Dina wzięłą ślub z Mortimerem, a Nina z Donem, no i ma z nim dziecko, a Dina nie ma. xD
PRZYJEMNIAK-Cóż tu duzo mówić: Marysia przyłapała męża(on się chyba nazywał Daniel) z tą Kasią:pokojówko-prosty*****. xD Wzieli rozwód, Angelika poslubiła Biedaka i jest z nim w ciąży, mieszkają u Przyjemników, Liliana ożeniła się ze Szczepanem i mieszka u Marzycieli z mężem, Dariuszem i Kasandrą i brzydką Kunegundą.Daniel latał za Balbiną, ale ostatecznie został sam
BIEDAK-Balbina urodziła Zdzisia, to jest chyba dziecko jej zmarłego męża, jest on niemowlakiem, zaczął ją podrywać Daniel Przyjemniak, ale ona nic do niego nie czuła i dała mu kosza, chociaż i tak Danielowi zależało tylko na bara-bara. Ostatecznie została sama, a na dodatek stwożyła TEAM z Marysią i Kasandrą, które juz wcześniej były przyjaciółkami.Potem umarła śmiercią głodową...

Ostatnio edytowane przez Patri : 08.12.2008 - 17:40
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2008, 14:01   #399
doman145
Guest

Ćwir- Kasandra ożeniła się z Donem i maja blizniaki w wieku dzieciecym, Mortimer nie zyje, a Aleksander poslubil Lucyne Hak

Kaliente - Nina ożeniła się z Beniaminem jakimś tam i mają adoptowanego chłopca w wieku dziecięcym, a Dina znalazła sobie nowego męża po Mortimerze

Biedak - Balbina jest nadal sama i wychowuje Błażeja i Sebastiana, a Błażej ożenił się z Andżeliką i mają dziewczynkę w wieku dziecięcym

Przyjemniak - Daniel i Marysia się rozwiedli, ale po paru dniach znów pobrali , a Liliana ma ze Szczepanem małą dziewczynkę, Daniel i Marysia adoptowali chłopca Pawła który już jest nastolatkiem

Marzyciel - Dariusz ożenił się z Amandą Chuligan czy jak jej tam

Hak - Jan żyje dalej z Esmeraldą

Próchno - Honoriusz i Karolina adoptowali małego chłopca który po ich śmieci został zabrany przez opieke społeczną (do nastolatka zostały mu dwa dni :/ )

DZIWNOWO

Kowal - Technik i Jadźka żyją z adoptowaną córką

Widmo - Oliwka zmarła i pozostawiła testament, a Ofelia wyszła za Jasia

Kowal 2 - Jasiek wyszedł za Ofelie i przeprowadził się z siostrą do niej

Dziwak - Trzej bracia mieszkają oddzielnie, Waldemar ożenił się z jakąś Bianką, Paskal urodził kosmite i ożenił się z Asią Wydmą, a Leszek też się ożenił z kimś

Samotnik - Anastazy ożenił się z Danutą Bajarz

Jedynak - już nie pamiętam losów tej rodzinki

WERONA - nic nie zmieniałem

TAK NAPRAWDĘ TE LOSY SĄ SPRZED PÓŁ ROKU, BO TERAZ JUŻ NIE GRAM TYCH Z MIŁOWA ITD. TYLKO STWORZONYMI
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2008, 15:32   #400
Searle

Reputacja: 10

A ja muszę sie przyznać, ze nie mam maxistowskich rodzin - pousuwałam wszystkie otoczenia i mam tylko swoje

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania