![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
:o ja też nis cierpię obłoków i muchomorów,zawsze rezygnuję i wracam do domu.Weszta jest znośna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Ja nie cierpie muchomorów, obłoków i - tu będę oryginalna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ja uwielbiam tą usypiającą mgłę i dostarczanie składników. Nienawidzę tej cmentarnej zagadki i dotykania grzybków. <_<
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
jak na razie:
muchomory - bleee dostarczanie składników i znajdywanie przedmiotów wśród simów - yeeeah ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej lubię:
z tymi obłokami i szukanie u innych simów składniki [jak czegoś potrzebuję to sobie zostawiam, a jak nie to oddaję, temu od kogo mam zadanie]. A nie nawidzę - muchomorków [ten wyścig]. Oszukują, że mi sie grać odechciewa ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej nie cierpię wyscigów z grzybami, obłoczki nawet da si znieść(moja sioramówi ze jestem w tym niesła!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Mi najbardziej podoba sie dostarczanie składników i zdobywanie ich dla sprzedawcy no grzybki też są fajne. Ale najgorsze co może być to niszczenie tych obłoków no i czasami ten cmętaż juz lepsza jest poprawa nastroju chociaż też za nią nie przepadam.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
JA nie lubie tych chmur a najbardziej lubie szukanie np. Złotego jabłka. BNie lubie też gdy bardzo mi zależy żeby dostać konfetti klauna a dostaje pióro pegaza albo coś innego!
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
no mnie tez to strasznie denerwuje!
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |