![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chatka św. Mikołaja i jego żony Mery.
Wielkość:3x3 Koszt: 134.400 Testowana:tak Spis pomieszczeń: - hall - kuchnia - łazienka - sypialnia - wypoczynkowy - salon tv - gabinet Poproszono mnie abym pokazał Wam moją chatkę.Spełniam więc prośbe ale nie mogę Wam towarzyszyć bo wczoraj miałem bardzo pracowity dzień...pora odpocząć. Oto chatka a przed nią mój zaprzęg 1. ![]() ![]() 2.Wchodzimy do domku - tu przyjmuję interesantów. O..nawet nasz obraz Mery tu powiesiła 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 5. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() 3.w tym pokoiku spędzam czas przy kominku 7. ![]() ![]() 4.oto i kuchnia...Mery bardzo smacznie gotuje co chyba widać ![]() 8. ![]() ![]() 9. ![]() ![]() 10. ![]() ![]() 11. ![]() ![]() 12. ![]() ![]() 13. ![]() ![]() 5.czas abym pokazał Wam naszą sypialnię... 14. ![]() ![]() 15. ![]() ![]() 16. ![]() ![]() 17. ![]() ![]() 6.hmmm...łazienka ... 18. ![]() ![]() 19. ![]() ![]() 20. ![]() ![]() 21. ![]() ![]() 7.właśnie oglądamy telewizję w salonie 22. ![]() ![]() 23. ![]() ![]() 8.to mój prywatny gabinet.Odpisuję w nim na Wasze listy 24. ![]() ![]() 25. ![]() ![]() 26. ![]() ![]() 9. i to już wszystko 27. ![]() ![]() Ho,ho,ho....do zobaczenia w przyszłym roku. Mikołaj z żoną. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|