![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Mi duch pojawił się tylko raz. Był to duch "fachowca" (tego z telefonu), którego dzień wcześniej kopnął w moim ogródku prąd (wymieniał żarówki w lampach przy basenie). Duch chodził wzdłuż basenu i coś robił z lampami (chyba chciał wymienić żarówki). Potem się już nie pokazywał. Ta sytuacja zdażyła się baaardzo dawno temu, gdy grałem w zwykłe Simsy, na kodach.
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
No nie ma czemu się dziwić,przecież duch zawsze wraca w to miejsce w który umarł :lol:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Musi siedzieć najwyżej kilka osób.Ale nie zawsze duch przychodzi tylko gdy jest się przy ognisku czasem poprostu wychodzi z grobu bez powodu!
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ja lubię duchy, bo się można pośmiać jak Henryk Ćwir wieje w podskokach, bo go jakaś babcia przestarszyła. :lol: I wogóle cały czas mi duchy straszą w każdym domu, ale nie id ę ich opłakiwać, bo wtedy Simom spada towarzystwo. <_<
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
duchy som ,zdecydowanie stwierdzam , naprawd3e smieszne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Też tak mi się zdarzało...
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
no fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Aha, a pozniej zombie przeniesli sie do centrum, zaczeli wtedy gdy Sim schodzil po schodach i zombie w mgnieniu oka zjadly te schody i sim spadl i roztrzaskal sobie czaszke a pozniej dopadli Panna Stanislawe i jej oczy wydlubali i pozniej te oczy byly w menu w restauracji, pozniej zombie podniosly caly budynek podniosly wysoko, spuscily na ziemie, zostaly tylko gruzy i Simy zginely smiercia tragiczna a zombie polewaly sie ze smiechu
I jaka szkoda, ze wtedy zapomnialas zrobic screeny, prawda? :lol::lol::lol::lol: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|