Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2004, 07:12   #41
Doro
Guest

Domyślnie

Mi duch pojawił się tylko raz. Był to duch "fachowca" (tego z telefonu), którego dzień wcześniej kopnął w moim ogródku prąd (wymieniał żarówki w lampach przy basenie). Duch chodził wzdłuż basenu i coś robił z lampami (chyba chciał wymienić żarówki). Potem się już nie pokazywał. Ta sytuacja zdażyła się baaardzo dawno temu, gdy grałem w zwykłe Simsy, na kodach.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.03.2004, 08:14   #42
Nefi
Guest

Domyślnie

No nie ma czemu się dziwić,przecież duch zawsze wraca w to miejsce w który umarł :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2004, 11:23   #43
Oggy
Guest

Domyślnie

Musi siedzieć najwyżej kilka osób.Ale nie zawsze duch przychodzi tylko gdy jest się przy ognisku czasem poprostu wychodzi z grobu bez powodu!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2004, 13:16   #44
Harimatris
Guest

Domyślnie

Ja lubię duchy, bo się można pośmiać jak Henryk Ćwir wieje w podskokach, bo go jakaś babcia przestarszyła. :lol: I wogóle cały czas mi duchy straszą w każdym domu, ale nie id ę ich opłakiwać, bo wtedy Simom spada towarzystwo. <_<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2004, 14:26   #45
Lilu
Guest

Domyślnie

duchy som ,zdecydowanie stwierdzam , naprawd3e smieszne ,ale jak ni chcecie aby straszylyu wam simy, to umieszczajcie sypialnie na piętrze :lol: tam duch na pewno nie wejdzie, przynajmiej mi nie wlazi...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2004, 16:24   #46
CeZaReK
Guest

Domyślnie

Też tak mi się zdarzało...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2004, 21:21   #47
Super Simka
Guest

Domyślnie

Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.04.2004, 21:34   #48
Szynszyl
Guest

Domyślnie

no fajnie niezla masz wyobraznie poodryzal glowy.. taaa... ahrahragh
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 08:18   #49
FaNtA
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Super Simka@Apr 3 2004, 10:21 PM
Ja miałam w grze coś takiego wszyscy poszli spać ale mała dziewczynka nie zeszła na dół zeby coś zjesc i przysiengam wszystkim umarła ze strachu bo zobaczyla ducha unoszącego sie o pól metra nad zienią był blido zielony i wygladal jagby ktos go niosł a gdy otworzył czerwone krwiace oczy dziewczynka zdechla jak ustrzelona kaczka i zeby temu zaradzic usunelam grobowce po 5 $ (złodzieje caly człokiek warty tylok 5 $) A drugej nocy wyszlo z grobow chyba z 10 takich zmor (ale grobów nie było )I podlecieli na pietro przy okazji prenikajac przez sciane i wyobrazcie sobie ze te zombi poodgryzali rodzicom tej dziewczynki glowy, nogi i rence Wienc zburzyłam ten dom i wydudowalam nowy a te zombii tam tez byly i pozabijały wszystkich wiec zburzyłam na stale ten giga cmentarz i nic na nim nie wybudowałam juz nigdy...
Taa i wtedy sie obudziłaś z płaczem, nie? :lol: :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 08:37   #50
Sutek
Guest

Domyślnie

Aha, a pozniej zombie przeniesli sie do centrum, zaczeli wtedy gdy Sim schodzil po schodach i zombie w mgnieniu oka zjadly te schody i sim spadl i roztrzaskal sobie czaszke a pozniej dopadli Panna Stanislawe i jej oczy wydlubali i pozniej te oczy byly w menu w restauracji, pozniej zombie podniosly caly budynek podniosly wysoko, spuscily na ziemie, zostaly tylko gruzy i Simy zginely smiercia tragiczna a zombie polewaly sie ze smiechu

I jaka szkoda, ze wtedy zapomnialas zrobic screeny, prawda? :lol::lol::lol::lol:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania