Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.12.2008, 15:43   #1
Zdec
Guest

Post Brak lokatora:(

Witam,

Mam problem, otóż miałam w rodzince lokatora, ściągnęłam kilka dodatków i od tamtej pory jak wchodzę w grę to nie mam tego lokatora. DO tego jak chcę komuś zaproponować żeby zotał współlokatorem to w tym miejscu pojawia mi się komenda Spawm. I nie wiem co mamzrobić( Clean Installer nie pokazuje żadnego wadliwego dodatku. Czy jest jakaś możłiwosć znalezienia przedmiotu który powoduje ten brak bez przenoszenia Downloads??? PLissssss help me
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.12.2008, 16:28   #2
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Brak lokatora:(

posortuj sobie w downloads datami pliki i wyrzuć tylko te najnowsze, ostatnio dodawane.
Chyba wiesz, jak to zrobić?
stare 12.12.2008, 16:37   #3
Łezka

Przepraszam niestety nie znam rozwiązania problemu, ale podam na swoim przykładzie:
Mam znaczy się miałem ok. 15 samochodów do TS2 ściągniętych z netu i z tego forum zawsze mnie ta nazwa bawi "krem z groszku" . Wchodzę do gry chcę wybudować rodzince znaczy się małżeństwu domek stawiam parking/podjazd a ten podjazd na nie da się postawić tylko podjazd został obrócony przodem do tyłu i nic nie da się zrobić.

Rozwiązanie: nie zapisałem gry ( cały dom na zmarnowanie ehh) wyszedłem byłem zmuszony usunąć te wszystkie auta i hehe krem z groszku wszedłęm do gry i działa mi normalnie.

Teraz do Zdec : Co do lokatorów ostatnio 6 dni temu wprowadziłem do bloku wybudowanego przeze mnie 2 dziewczyny oczywiście nastąpiło wynajęcie umeblowanie i na parcele przyszedł Juan Naleśnik gostek z Przedmieścia (bodajże) i za chwilę drugi Juan Naleśnik aż tych Naleśników namnożyło mi się ze 25 i zaczęli się wspólnie atakować i z nimi nie da się nic zrobić klikam pozęgnaj się wszyscy a oni się powielają dalej i usunąłem na zawsze tego Naleśnika i jest normalnie.
I jeszcze co do Zdec: Clean Installer pokazuje Ci że wszystkie dobrze działają dodatki może program się myli przecież żekomo komputer nie jest mądrzejszy od człowieka.
stare 12.12.2008, 16:49   #4
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

No cóż mi clean installer pokazuje jako błędne dodatki, które działają dobrze
stare 12.12.2008, 18:09   #5
justinea4

Reputacja: 10

bjork- u mnie również tak jest Gdybym je wykasowała to nie miałabym z dobra 50 przedmiotów.

zdec- nie miałam nigdy takiego problemu, natomiast moja znajoma owszem. To co zrobiła to "wyprowadziła' dodatki z neta z gry. Czyli przeniosła je do innego folderu z poza Downloads. Okazało się, że mimo to problem pozostał taki sam (błąd w grze, który polegał na tym, że nikt nie mógł się wprowadzić do sima, nawet przez małżeństwo). W jej wypadku trzeba było zrobić reinstalację gry. Mam nadzieję, że tobi pomoże pozbycie się tylko dodatków z internetu

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania