![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
A potem ziemia się otworzyła i wytrysneła lawa (która tak naprawdę była krwią zombi) zombi uciekali w popłochu, ale ziemia i tak ich wchłoneła ]:-) Widzący to ludzie umarli (z radochy
![]() Koniec ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
No coś takiego! Zadziwiające że nikomu więcej się to nie przytrafiło?!!
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Chcecie usłyszeć coś strasznego?
![]() Otóż: Na moim ramieniu siedzi wredna papuga :lol: Dziobie mnie w szyję ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Duchy są, straszyły moją simke gdy się kompała i wyszła z wanny i sie wystraszyła i zaczęły jej spadać energia i te inne.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
eee...nie wiem czy ktoś juz podal ten adres ale ja widzialam takie ognisko z ktorego zawsze wyłazi "zielonobrody" na www.simlice.com
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Hahaha :lol: a potem bierze dziewczynkę za głowę i wkłada ją do basenu... a ona nie żyje
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 10
|
![]()
hihih ;] jejciu jak suuuuuuper ;] poodgryzal glowy ;]
zapomnialas dodac, ze ziemia sie rozsunela i wyszedl z niego harry potter z glowa gandalfa bialego i zaczal grac w pilke ta odgryziona glowa, a gdy mu sie znudzilo to gwizdnal, wsiadl na swoja blyskawice, odlecial do gwiazd, wpadl na slonce, stracil na twoja parcele i zrobila sie dziruka w ziemi, a z ziemi wyskoczyl Elvis Presley i pojawil siem komunikat, ze zaklocasz spokoj Elviskowi, wiec wybuchnal ci komputer i nie zdazylas porobic fotek :/ jaka szkoda ;]
![]() |
#59 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo .... no naprawde!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mega-zombie zaczął śpiewać "pokaż swoją twarz" i wszyscy zaczeli tanczyc i spiewac (nawet ta zjedzona glowa mojego sima)tańczyli tak do przez całą noc kiedy o 7:00 a.m. zleciała wieeelka patelnia z "mistrzem bazylim" na pokładzie i on zaczął po kolei smażyć te wszystkie zombitki i jak już był wielki obiad(na całą działkę) kotlety a'la zombie to mistrz bazyli ewoluował w "fachowca pana kazia" (w tle leciała muzyka "go-go power rangeeeeeers!!!!")i zaczął naprawiać mojego sima(no naprawde)i jak go naprawił to wskoczył do kibla i już go nie bylo .... no naprawde!!! ![]() Ejj, ludzie :lol: Co wyście pili/palili, też tak chce :lol: :lol: |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|