![]() |
#71 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Długo już gram w OŻ i tego nie zauważyłam. Do rzucania czarów są potrzebne składniki wymienione w książce czarów, które możesz sama stworzyć w kotle lub kupić u naczelnej czarownicy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Już mi sie znudziło...Tzn o 16 mi sie podobalo,ale o 24 to jest nudne.Bylam wszytskimi czarownicamy(złe wymiatają,odzwierciedlaja mnie...zeby nie bylo).Waliłam zakleciami na lewo i prawo,jak ktos tamował kible to dostawał bata,albo jak mnie zlapala na ucieczce bez placenia to jej wszystkie zle zaklecia nawtykałam.;pp
|
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łeee ja już nie lubię czarownic, znudziły mi się. Na początku to była nowość, a teraz już nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
ja też zawsze ide wieczorem, właściwie w nocy koło 24:00, ale czasami można je spotkać w dzień
|
![]() |
![]() |
#75 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja nawet ich nie poznalam
![]() Widzialam tylko screen'y... Wy szczesciarze, nie macie popsutych kopów ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
@up I tu się nie zgodzę, ja mam popsutą kartę graficzną i simy mi prawie nie działają. Ciągle muszę hibernowac kompa i odhibernowywac co jest męczące. Do tego nie działa na klawiaturze litera 'ć' (teraz skopiowałem ją z charmapa). Ale mama mi kupi nowego kompa w czwartek i będzie wszystko dobrze
![]() A co do tematu ja przywołałem wiedźmę boolpropem bo nie mogłem bez kodów znaleśc. |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Dzięki Ilona!
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Te czarownice są nie do rozgryzienia!
Moi simowie ostatnio byli w klubie kręgalskim i tam się pobrali i tam moja simka zaszła w ciąże. W trakcie ich całowania widziałam iskierki - okazało się , że to była dobra czarownica! Niestety odleciała ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
OlaBernacik na mts2 jest hack na czrownie/czarodzieji A czarowince dobra znajdziesz w parkach
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|