![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zauważyłam, ze wszystkie domy robisz "na odwal".
Za zimno, nie pasuje kaczka w łazience,okropne kolumny przed domem, nie ma roślin, nie ma niektórych zdjęć. Traktujesz dom, "by był". Bez oceny. |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Sory, ale nie podoba mi się
![]() Po pierwsze przód domu- dziwny i nietypowy. Za bardzo pozarastane to podwórko (jak zobaczyłam te pałki...). W środku modern, z czego powinnam być co najmniej zadowolona, ale moja mina pokazuje co innego. W ogóle nie podobają mi się kolory ścian- to połączenie cegły z tą jakby przybrudzoną bielą. W połączeniu z podłogami, mimo umeblowania, jest pusto. Fajnie, że chociaż trzymałeś się jednej gamy kolorystycznej. Ale to za mało. 3,5/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Bryła i ogród okropne, wnętrza mi się podobają, ale co te patelnie robią na oknie, i poco tyle tych żaluzji w sypialni ?? Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Sasuke486 każda twoja praca mnie zaskakuje. Może nie są "inne" i nie wnoszą czegoś konkretnego , ale są naprawdę przemyślane i znakomite. Tym razem trafiłeś w mój gust i to w 10! Czerń i biel to te dwa kolory, które tak wspaniale się komponują ze sobą jak żadne inne
![]() ![]()
#16 |
|
![]()
Dzięki za komentarze! Pracuję nad kolejną parcelą
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
a no to tak bryła nawet oki ale nie podobają mi się te okna z The Sims 2 Zwierzaki.
a co to pałki na glebie..O_o. w domku za dużo czerni i bieli. a czemu tam gdzie nie ma okien sa żaluzje rolety czy firanki ![]() nie podoba mi się też te podstawy na przodzie domu: > 3/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Te pałki przed wejściem są taką Twoją abstrakcją czy... dobra, bo dostanę bana
![]() Nie podoba mi się. 4/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()