Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2008, 14:18   #71
Vipera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Szansa

Boskie! no po prostu piękne!
Podobały mi się opisy... były takie dopracowane i wzruszające. Ładnie zdjęcia i opis sceny spotkania z ojcem. Moja przy tym to tandeta
Naprawdę bardzo mi się podobało. Czekam na kolejny odcinek.

Ah! znalazłam błąd... powtórzenie słowa nagle, pod koniec.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2008, 14:25   #72
Callineck
Guest

Oj, wzruszyłaś mnie, a to niełatwe z takim starym cynikiem...
Wiedziałam, że nie zrobisz nic Dastusiowi, też go przecież uwielbiasz...

Więc Dustin po ojcu odziedziczył nie tylko urodę, ale także swój niezaprzeczalny urok osobisty

Z opisów najbardziej podobał mi się opis przygotowań do ślubu - a ze zdjęć ostatnie
Chociaż w ogóle ładne ucharakteryzowanie Lily i Dustina.
I porządny, długi odcinek

Wkradło się niestety też sporo błędów... szczególnie w opis przygotowań do ślubu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2008, 14:35   #73
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

"Wiedziałam, że nie zrobisz nic Dastusiowi, też go przecież uwielbiasz..."
No, powiedzmy Nie jestem taką dastusiomanaczką jak Ty i ptasie mleczko
A z tym, czy nic mu nie zrobię, pogadamy przy AND 4- ptasie mleczko już ma w tym jakieś obeznanie, możesz się jej zapytać

@Vipera: znalazłam ten błąd i chyba będę zmuszona go poprawić.
I nie bądź taka skromna Twoje opowiadania to dla mnie ideał, a moje bardzo od nich odbiega.
@Callineck: Opis pisałam z weną, bez zastanowienia i może to dlatego.Chyba nie będę go zmieniać- jest zbyt fajny

Waitin` for more
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2008, 15:07   #74
Gio

Reputacja: 15

Och! Wspaniały odcinek. No, no! Zrobiłam fabułę wielowarstwową.
Czyżby Dustin miał dar widzenia.
A Lily pięknie wygląda na tym zdjęciu w ślubnej sukni
Odcinek ogólnie bardzo intrugujący.
I czyżbym wreszcie zrozumumiał znaczenie tytułu? Dustin dostał drugą szansę. Chociaż w zasadzie nie szansę.
Ciekawa koncepcja nieba, Liv. Chmmm.... Biała linia za którą jest reszta nieboszczków. Tylko nie jestem pewien co do tej możnościo wyboru- iść dalej, czy nie....
jednak byłoby to dość logiczne, że ludzie umierająca- wolą zostawić ziemskie dobra i udać sie do swych najbliższych. Wisz? To ma nawet sens
I widac, że dostałaś mocnej dawki weny.
Początek taki poetycki.... aż się wzruszyłem. Drugi raz się wzruszyłem przy slowie pisanym- pierwszy to było w Anii Z Zielonego Wzgórza gdy umiera Mateusz- i przy Twoim się wzruszułem. No, czyli wysoko jedziesz jak wzruszasz rak samo jak Montgomery

Ogólnie odcinek cudowny. Najlepszy z całej serii trzech seriali, tylko trochę krótki. 10/10
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez Gio : 16.12.2008 - 15:10
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2008, 15:17   #75
Vipera

Oh Ideał? zapewniam cię, że nie... gdybyś przeczytała wcześniejsze, to zaraz zmieniłabyś zdanie Do ideału im jeszcze daleko... hen hen za górami, za lasami...
Twój opis "śmierci" dużo bardziej podobał mi się, niż mój (po kilku razowym przeczytaniu).
No, ale oczywiście dziękuję
stare 16.12.2008, 15:18   #76
Liv
Moderatorka Emerytka

@Giovanni:
"A Lily pięknie wygląda na tym zdjęciu w ślubnej sukni "
Jeszcze raz ją taką zobaczysz...
"I czyżbym wreszcie zrozumumiał znaczenie tytułu?"
Nie.
"pierwszy to było w Anii Z Zielonego Wzgórza gdy umiera Mateusz..."
Witaj w klubie.
"No, czyli wysoko jedziesz jak wzruszasz rak samo jak Montgomery"
Dzięki... <skromniś>
stare 16.12.2008, 17:43   #77
Nyks
Guest

Ładny odcinek. Było to, co tygrysy lubią najbardziej czyli opisy uczuć. Na początku nie mogłam się połapać o co chodzi z tymi przejściami "między strefami czasowymi", ale później się skapłam. Ale kolejny shock! Dustin miał już dziecko?!!! O zło! Nie tak ogólnie to bardzo mi się podobało i ten ślub <ahh> Lily pięknie wyszła
Ocena: 10/10 z czystym sumieniem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2008, 18:07   #78
Porcelanowa lalka

A mi się podobał najbardziej opis "tej drugiej strony" i o małym Dustusiu. Mnie jeszcze nie wzruszyłaś. Ale nie martw się, ja aby się wzruszyć, muszę na stałe przywiązać się do bohatera albo coś musi mnie mocno zszokować . Więc jeszcze może ci się uda . Śliczne zdjęcia. Wszystkie świetnie uchwycone, bardzo ładnie wyglądają z tym rozmazaniem po bokach. Jaka szkoda, że ślub nie udał się (bo, chyba się nie udał, prawda?). Zdążyłam się już zauważyć, jaka Lily jest wrażliwa. Fajne te opisy z przeszłości. Możesz robić więcej takich . Ogółem świetny odcinek

10/10
stare 16.12.2008, 19:22   #79
ptasie mleczko
Guest

<chlip> gdzie moje chusteczkiii??? A teraz do rzeczy. Podobają mi się te przeskoki, opisy uczuć. Odcinek jest rozczulający, te wspomnienia ze ślubu i dzieciństwa Dastusia. Masz szczęście, że Dastuś przeżył, już mi się scyzor w kieszeni otwierał. Ciekawi mnie jedno: co się stało z matką Dustina? czy ona jeszcze żyje? ale skoro nie było jej po drugiej stronie linii, to przypuszczam, że tak. Ciekawa jestem jej losów. Czyli wprowadziłaś Dastusia w stan śmierci klinicznej, no <grozi palcem> igrasz na krawędzi ... ale jaki on jest słodki taki poobijany <budzą się w niej matczyne instynkty> zaraz bym się nim zaopiekowała, aż się ramiona wyciągają, żeby biedactwo utulić.
Lily była śliczną panną młodą, i ten uroczy "polski" Dustina och och <rozczula się> szkoda, że jego też nie pokazałaś.

Chanel - Dustin nie miał wcześniej dziecka - to był on - mały Dustin - i jego ojciec; Dustin ma jak na razie jedynie córkę Tanię ze swoją żoną Lily i wkrótce znów zostanie ojcem
Porcelanowa lalka - ślub się udał a jakże, przecież wyraźnie zaznaczone są w tekście słowa przysięgi, a poza tym w poprzednich odcinkach chyba jasno było powiedziane, że Dustin i Lily są małżeństwem.

Edit: aaa i dostałaś w nagrodę mój 150 - okrągły post :*
Edit2: zapomniałam dodać, szybka ta Lily z tą magisterką

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 16.12.2008 - 20:14
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2008, 21:51   #80
Liv
Moderatorka Emerytka

@up:
"Ciekawi mnie jedno: co się stało z matką Dustina? czy ona jeszcze żyje? "
Tak, żyje sobie w Stanach w biedzie i alkoholizmie, a z synem nie utrzymuje żadnego kontaktu.
"Ciekawa jestem jej losów."
Nawet, gdybym chciała je opisać, to po prostu nie mam gdzie tego wcisnąć w akcję :/. Do tego przydałoby się raczej osobne FS, a na to póki co nie mogę sobie pozwolić (chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego).
I dzięki za tą dodatkową robotę w postaci wyjaśniania nieścisłości w tych dwóch postach
Wiesz co? Powinnaś dostać tytuł znawcy Z przyjemnością bym Ci go nadała- Ty w końcu jesteś jedną z największych fanek tego FS, i "znajomą" całej serii oraz masz ten jakże wspaniały i zaszczytny tytuł dastusiomaniaczki Decyzja należy do Ciebie
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania