![]() |
#112 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję,
cieszę się, że zaliczacie ją do tych ''lepszych''. Odnioslam takie wrazenie, wnioskując z treści komenatrzy. Może macie jakiś pomysł, na nową simkę, bo głowę to ja mam od wczroaj pustą. ;/
#113 |
Guest
|
![]()
Allice jest bardzo ładna, twarz ma idealne proporcje. Uwagę przykuwa przepiękne spojrzenie, bardzo realistyczne i zmysłowe. Udało ci się wykreować świetną osobowość.
Ja chętnie zobaczyłabym tutaj jakąś bardziej orientalną simkę ^^ To podniosłoby trochę poprzeczkę i pomogło ci udoskonalić twój warsztat i umiejętności ;) |
![]() |
#115 |
|
![]()
Witaj!
Mnie też Alice przypadła do gustu. ![]() Moim skromnym zdaniem to najlepsza z Twoich simek. ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Och, jakaż to piękność zawitała na moim monitorze?
![]() Simka jest przepiękna, nic dodać, nic ująć ![]() Daję 10, ale jeszcze muszę Cię trochę ponachwalać. Może słabo się znam na ogólnym tworzeniu simów, myślę, że Twoje spokojnie mogą zająć pierwsze miejsce w rankingu ![]()
#117 |
|
![]()
Aż mi gęba opadła.
Ja pierwsze miejsce? Niemozliwe...tyle tu wykonawcow pieknosci, a ja? Wielkie dzięki, aż się rozczuliłam ![]() Już dzisiaj będzie nowa simka, bo już jest zrobiona.
#118 |
|
![]()
Post pod postem, ale cóż tam.
Paula [IMG]http://i44.************/nbqb95.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.************/deo9dc.jpg[/IMG]
#119 |
|
![]()
Paula - wygląda bardzo ładnie . Fryzura świetnie jej pasuje i dodatkowo uwydatnia twarz , a w szczególności piękną linię brwi . Ładny , subtelny makijaż .
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Jest piękna, zwłaszcza, że mamy prawie takie same fryzury
![]() Wszystkie Twoje simki są niezwykle urocze, wspomnę tylko jeszcze prace figi. Wszystkie jej simki są do siebie podobne, takie delikatne i eleganckie. Ty potrafisz zrobić coś mocniejszego i w gruncie rzeczy zupełnie odmiennego od poprzedniej pracy. Za to właśnie Cię cenię jako "wykonawczynię stylu". |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|