![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz: 5/10 (bryła średnia, ogródek nieciekawy)
Kuchnia: 8/10 (średnio podobają mi się te mebelki, poza tym lampa z 'wiatraczkiem' jest za nisko powieszona-nic na to nie możesz poradzic, ale mogłaś ją zmienic ![]() Lazienka (lub wc): 4/10 (b. ładna wygląda na tym 1 zdjęciu, ale za mało widac.. tzn widzę jedynie tam zlew i nic więcej ![]() Sypialnia 10/10 (fajna ![]() Salon: 9/10 (zasłona 'wchodzi' w sofę) Kącik komputerowy: 1/10 (w ogóle mi się nie podoba, 1 pkt za to, że w ogóle jest...) Jadalnia: 4/10 (nienawidzę takich zielonych tapet :/) Rozmieszczenie pomieszczeń: 6/10 (mały domek przez co za bardzo 'pokombinowac' się nie da..) Ogólna ocena: 3/10 (wynosiłaby z 6 lub 7 pkt/10, jednak ocenę OBNIZAJA dodatki z internetu..) Pzdr ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mi się(chyba)wydaje że dywan na zdjęciu nr.10 podnosi się!
a tak to fajne!! 8:10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
7,5/10 krótko i na temat
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Szalejesz ^^
Cudny ;] |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła mnie nie urzekła, w środku przyjemnie, tylko ten plakat przy komputerze...
7/10
#17 |
|
![]()
Droga Avenly!
Ten kwadratowy basen nie pasuje do bryły. Bryła- Ciekawa, połączone zupełnie przeciwne sobie style- nowoczesny i taki..hmm..''starożytny''(czy tam jak to się nazywa). Dobrane kolory, podoba mi się, 6/10 Ogród- praktycznie go nie ma, tylko jakieś kwiatki, 5/10 Kuchnia- Bardzo pomysłowa, w jednym z moich ulubionych kolorów, czyli brązowa. Eleganckie lady i kuchenne sprzęty,10/10 Łazienka-Też jest fajna, bo brązowo-biała, 9/10 Sypialnia- Boska, fantastyczna itp. przymiotniki, zatkało mnie, 10/10 Salon- Śliczny, zwłaszcza ten telewizorek, 10/10 Jadalnia w kuchni- Bardzo fajna, 10/10 Jadalnia II- Przepiękna i kolorystyka i meble(krzesła i stół),10/10 Kącik komputerowy- Troszkę mi nie pasuje to biurko do tego krzesła, ale fajne, 9/10 Ogółem- Przecudowny dom. Moja ocena to: 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
rzeczywiście luksusowy : ]
szkoda że widać tak bardzo znaczną przewagę dodatków z neta. powiem szczerze- niektóre obrzydzają tylko wnętrze. trochę mało własnego wkładu no ale i tak mi się podoba, bo dosyć ładnie urządzony. dobrze dobrane kolory. 7/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
luksusowy to on i jest^^
kolry super w domu.O_o ale nie wysztsko mi sie podoba 6,5/10 |
![]() |
#20 |
|