Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.12.2008, 11:24   #1
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Dark Room

Nikt jeszcze nie powiedział, że tu jest fantastyka Ciemna postać to (tylko) najprawdopodobniej coś, co nie jest człowiekiem, ale jeszcze nigdzie nie napisałem, że nim nie było ^^

Z robotami jest podobnie

A Lucy w domu dziecka- no tak. Tak właśnie zakończy się ND, ale na razie nic nikomu do tego. To miał być taki wstęp, no ale jako się skapłaś... to już wiecie. Jednak to nie jest zakończenie mego poprzedniego FS. Te właściwe bedzie w odpowiednim temacie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.12.2008, 11:52   #2
Kliii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dark Room

Wreszcie się doczekałam ^^. Na początek krytyka:
Jest dużo literówek, niektóre zdania wydają mi się za długie, lepiej byłoby zastąpić je krótszymi, ale mówiącymi tyle samo, np zamiast
"Nie będzie musiała mówić nic, nawet, jeżeli ten facet ją do tego będzie chciał zmusić."
mogłoby być:
"Nie będzie musiała nic mówić. Nie podda się, nawet jeśli ten facet nie da za wygraną. Nie zmusi jej do niczego."
Ten odcinek jest już bardziej w moim stylu. Dużo opisów, trochę dialogów. Zaskoczyło mnie, że tak łatwo udało im się wymknąć ze szpitala. Mnie nie chcieli nawet do kiosku wypuścić ^^, o ucieczce raczej nie ma mowy. Rozumiem jednak, że jakoś musiałeś wpleść w akcję to wydarzenie, bo inaczej musiałbyś porzucić pewien wątek.
Odnoszę wrażenie, że to fs nie będzie przesiąknięte fantastyką. Roboty to dla mnie wątek poboczny, a postać...mam swoją teorię, ale jej nie zdradzę.
Wreszcie tym odcinkiem zmusiłeś mnie do myślenia. Bardzo ładne zdjęcia. Dodałeś trochę tajemniczości, zastanawiam się, kim są "Oni" (do tego też mam swoją teorię ).

Ocena: mimo błędów, moim zdaniem jest lepiej niż było. 9,9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania