|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]()
Padnę kiedyś na zawał przez Ciebie...
Najpierw się nie moge doczekać ma potem boję się czytać. Powstrzymac się też nie mogę. Co do Leny - ups... to jest dopiero wypadek przy pracy ![]() Kurczę, ale zaintrygowałas mnie tą sytuacją... A myślałam że już nic mnie z twojej strony nie zaskoczy. Gratulacje ![]() Biedny Johnuś on kiedyś źle skończy z tą swoja delikatnością... Od razu trzeba było babę unieszkodliwić ![]() A to jego fantastyczne wyczucie kierunku! ![]() ![]() Henryś - jak zawsze piękny, jak zawsze odważny... Nic dodać nic ująć ![]() "Czerwony kapturek" - cały niepowtarzalny urok osobisty Henrysia ![]() ![]() ![]() Co ciekawe, podczas czytania nie zauważyłam błędów (to z ekscytacji naturalnie) ale jutro przeczytam jeszcze raz i jeszcze raz a potem poprawię ![]() Odcinek boski, pisz szybko następny ![]() Obiecany 600 post dla ciebie :* I obiecane błędy ![]() Cytat:
- zająć - bez chwili wahania, albo bez zbędnego wahania - kałużę - bez "o" *Teraz to co innego ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 22.12.2008 - 18:34 |
|
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|