![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
no tak , ja sie zgadzam z poziomką ale zaczeła super simka z tymi zombies z krwawiącymi oczami (ona chyba naprawde myslala ze ktos w to uwierzy :lol: ) a ja... po prostu nie moglam sie powstrzymac
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Mi tez nigdy sie to nie zdazylo.Mialam tylko opcje spiewaj,piecz costam i opowiedz
o duchach,ale nigdy do mnie duch nie przyszedl jak bylam przy ognisku. <_< Wiecie co,nigdy jeszcze o tym nie slyszalam.Dziwne ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
:lol: A coo nie? :lol: Też chce...w końcu też mi sie chyba coś należy :lol: Te opowiastki o tych zombiakach odcinających głowy mnie rozwalają :lol:
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Odcinają głowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale najlepsze było go, go power rangers! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Albo Elvis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A czy jest na jakiejś stronie skin elvisa?
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]()
U Ćwirów duchy są codziennie...(Przynajmniej u mnie) :ph34r: :ph34r: :ph34r:
------------- Cytat:
U mnie to te zombie na motocyklach przyjechały. Wszystkie miały złote łańcuchy i sygnety. Uzbrojeni w kałasznikowy i bazooki wbiegły do mojego domu. Działo się to u Ćwirów więc wyciągneli kasandre z łóżka, przywiązali do pala i zaczeli tańczyć wokół niego taniec rytualny. Lecz zobaczyły rozbłysk na niebie i usłyszeły słowa pana: ''Jam jest Riva TNT 2 twoja, i nie pozwole na takie obciążenie kompa'' (Bo dużo tych zombie, no i gra zwalniała). I błysk i świst. No i zombie nie ma ![]() ![]() [A tak na serio, ktoś sobie jaja z nas robi] |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Nooo super
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ale wiecie - fajne te opowiadania! Może tak założymy do tego nowy temat, albo kontynuujmy go tu! :lol:
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
UWAGA!!!
Oto duchy które chodzą po cmentarzu u Ćwirów: Boy Vegas Grandpa Grandma Batty Uncle Cousin Aunty No i to wszystkie ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|