![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Średnio mi się podoba, np. dach mi się nie podoba, i duży telewizor mi się nie podoba, okap na oknie też mi się nie podoba. Reszta mi się podoba. Ocena: 6/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
śliczny 10/10
|
![]() |
#13 |
|
![]()
Trochę za zimne kolorki, mogłeś bardziej skontrastować np. odcieniami żółci i zieleni.
Ale dam 9/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
bardzo ładny czysty modern :d choć nie przepadam za tym stylem.
mimo to wyszło ci PRAWIE (heh) bezbłędnie, bo przeszkadza mi ten szklany dach. 9/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ogród i bryła są świetne
![]() Wnętrze mi się podoba choć niektóre pomieszczenia trochę zimne i pustawe ;/ Za to duży plus za dużo roślinek ![]() 9/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
Nowoczesny, gustownie urządzony, ogólnie w srodku jest bardzo ładny. Niestety na zewnątrz nie do końca. ten wjazd do garażu Ci totalnie nie wyszedł. wyglada troch e jak wjazd do jakiegos bunkra. Szklany dach nie za dobrze sie prezentuje.
Reszta jest super. I po za garażem to ładny ogród. Ocena: 9/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Na początku pomyślałam: "Kolejny pusty kloc", ale pozory mylą. W środku dosyć ładnie. Klocowata bryła mnie trochę razi, ale nie przejmuj się głupimi uwagami jakiegoś tam lizaka
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Jak zwzykle ładny,z gustem,smakiem (...) elegancją ;*
10/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nawet, ładny 6/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bryła ciekawa-co do dachu mam mieszane odczucia,wolę tradycyjne zadaszenie.
W ogrodzie jest dużo drzew ,kwiatów nie jest łyso-tylko ten namiot? Pomieszczenia są wszystkie przytulne, są kwiaty które dodają harmoni. Bardzo ładna łazienka ciemne eleganckie płytki i pasujące rośliny. Kuchnia jest czysta aż płytki lśnią!xd Rupiecie w garażu są na miejscu. Moja ocena10/10 Mam jedno pytanko po co ci w garażu ta maczuga pod stołem,xd |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|