![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Pewnie Ci napisali "Program The Sims 2 przestał działać z powodu wystąpienia problemu" =.=?
Ja na samym początku jak instalowałam simsy, to też miałam ten problem, którym jest wystąpienie problemu...lol Ale zaczęłam instalować od nowa, coś tam pozmieniałam - może właśnie zainstalowałam w trybie zgodności z systemem XP... Nie pamiętam już dokładnie (bo bałam się cokolwiek zrobić, żeby mi się znowu nie wyłączyło), ale wiem, że musiałam zainstalować od nowa. Co do tego, że Cię powiadomi...- taaa... ja już to znam. Nic nie robi. A cokolwiek włączę potem się psuje i występuje problem. Ale naprawdę ja tu oczekuję szczegółów dotyczących problemu, bo mi tak napisali, że on bada ten problem a tu się okazuje, że problemem jest problem x.x' Niemożliwe. Ostatnio edytowane przez Miyoki : 21.12.2008 - 12:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Krzysiek88, masz gołe simsy, bez dodatków? Jeśli tak to ściągnij patha: http://thesims2.ea.com/update/
też mam vistę i miałem podobnie, u to mnie pomogło |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A gdzie to sie instaluje jesli mozna wiedziec?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Miałem to samo!
Wszedłem w Własciwosci I Wyłączyłem Zgodnosci i Poszło |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
CHCIAŁBYM PODZIĘKOWAĆ ZA WSZYSTKIE RADY I OGŁOSIĆ, że od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem działających simsów, bo mam XP
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hej! Mam wszystkie części Sims 2 i zastanawiam się czy Patch do Osiedlowego Życia może naprawić to, że okienko kodów mi się nie pojawia.
PROSZĘ O RADĘ! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|