|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny i starannie wykonany projekt. Zrobiłaś ciekawą i zgrabną bryłe, która ciekawie kontrastuje z otoczeniem i przyciąga oko (przynajmniej moje
![]() ![]() We wnętrzach moja ulubiona odmiana modernu: ciepło i kolorki. Po raz kolejny udowodniłaś, że masz smykałkę do łączenia kolorów i wzorów - dom faktycznie wygląda na urządzony kobiecą ręką, wszędzie przewijają się kolory ziemi upiększone akcentami w bardziej żywych barwach i dodatkami dekoracyjnymi w odpowiednim stylu. Podoba mi się bardzo sypialnia z wydzielonym miejscem na kącik do pracy, ale pozostałe pomieszczenia również są oryginalnie zaaranżowane i ciekawe. Jedyne co mnie drażni to brak barierki na piętrze przy schodach, ale to naprawdę drobiazg. Świetna robota! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ten dom to prawdziwa perełka
![]() ![]() 100/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
bardzo, bardzo ładnie, naprawdę dobra robota.
szczególnie urzekły mnie te motylki wiszące na roletach w przedpokoju ![]() świetna jest też pierwsza łazienka oraz ten strumyczek płynący z tyłu domu ![]() jedynie nie bardzo mi się kuchnia podobała, chyba bym tą falowaną półściankę na jakąś inną zamieniła. w ogóle to dom przecudny, kocham go. ten jest chyba najlepszy ze wszystkich twoich prac. 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Z zewnątrz trochę barakowaty, wewnątrz ładny. Bardzo podoba mi się kuchnia
Dam 9/10
#5 |
|
![]()
Podoba mi się bryła, łazienka i ten potok (rzeczka?)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Może wypiszę, co mi się nie podoba, żeby było szybciej
![]() - hall- jakiś taki "zapchany" mi się wydaje - rzeczka- pomysł b.fajny, ale ten jej kolor... z leksza nienaturalny - kuchnia- stół wchodzi w szuflady ![]() - lodówka zasłaniająca okno (firankę)! ![]() - kolory mebli kuchennych jakoś nie współgrają mi z resztą- myślę, że lepiej wyglądałby tam biały recolor ![]() To tyle. Bardzo przypadła mi do gustu sypialnia ![]() Reszta też mi się podoba, ale te jakoś w szczególności ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobrze, że bryła jest modern, na dodatek ładna, takie właśnie lubię. Wnętrza są w porządku, jednak jest kilka niedociągnięć, ale przecież nic nie może być idealne, no nie? W hallu szczególnie nie podoba mi się obraz z różą, za bardzo rzuca się w oczy. No i jeszcze cały pokój sypialni, poza tego kącika z łóżkiem
![]() 7,5/10 |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła B. mi się podoba z przodu taka nie pozorna a z tyły dwu poziomowy dom z oszkloną ścianą z widokiem na ogród ,
OgródDrzewa,choinki,krzaczki,kamyczki czyli bardzo ładny dobrze rozplanowany tylko nie rozumiem po co dałaś pokrycie tereny imitujące rzeczkę skoro mogłaś dać normalnie wodę wyglądało by znacznie lepiej . Wnętrze Kuchnia wyszła ci bosko szczególnie dzięki odpowiednio robionym zdjęciem ponieważ według mnie to czy wnętrze jest ładne zależy w dużej mierze od jego zaprezentowania .Z początku szło dobrze tylko czemu później resztę pomieszczeń pokazałaś/eś z góry ?? Ale przejdźmy do oceniania. Ogólnie wnętrza są ładne przytulny , utrzymane w jednym stylu tylko strasznie razi mnie te łóżko Możesz być zadowolona ze swojego projektu bo mi bardzo się spodobał i czekam z niecierpliwością na kolejne prace , OCENA BRYŁA 10\10 OGRÓD 9\10 WNĘTRZE 9\10 OGÓŁ 9.3 Pozdrawiam Kowalino
#9 |
|
![]()
Nawet, nawet, choć nie zachwyca, jest wiele potknięć.
8,5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Boski dom, śliczne meble w kuchni, ale nie podoba mi się ten wazon z tymi zielonymi patykami w salonie, tak razi w oczy i psuje wrażenie, i ta wierzba, jakś taka wybrakowana 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|