![]() |
#29 | |
Guest
|
![]()
Mam ten sam problem, mianowicie gra nie ładuje się do końca - zatrzymuje się przed ostatnim odcinkiem ładowania. Co więcej, w tym samym miejscu kiedyś wyskakiwał mi błąd pt.: "Aplikacja... blah blah blah", ale z nim już się uporałam. Teraz komunikat "Aplikacja... blah blah blah" już się nie pokazuje, ale gra nadal się zacina w tym samym miejscu, gdzie kiedyś był.
Wykluczam wszystkie podejrzenia co do przyczyny błędu oprócz tego, że mam po prostu jakieś wadliwe dodatki z neta, bo: - Mam Windows'a XP - Dużo miejsca na dysku - Oryginalne TS2 - Wymagania systemowe spełniają oczekiwania - Jestem po reinstalce - Problemu tego nie było przed włożeniem do "Downloads" i "Collections" plików. - Obiekty mam w "Downloads", a pliki z frazą 'colletion' w "Collections", więc wszystko jest ładnie poprzedzielane. Cytat:
instaluje do pewnego momentu i wyskakuje okienko z napisem "ERROR !". Pomocy ! Z góry dziękuję. ![]() Zresztą, już nieważne. Wściekłam się i wszystko usunęłam. Przepraszam za post pod postem, ale nie chciałam już, żeby ktoś się fatygował. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 31.12.2008 - 14:13 Powód: połączenie postów |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|