![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo cieszy mnie fakt, że mamy w tym dziale kolejny rozwijający się talent. Suszyłem Ci kiedyś głowę powtarzając w kółko, że marnujesz się z maxisem namawiając jednocześnie do korzystania z dodatków z Internetu i nieskromnie przyznam, że miałem rację.
![]() Po pierwsze - wyrazu podziwu za zagospodarowanie tak dużej bryły. Po drugie - pochwała za samą bryłę (wyszedł Ci bardzo przyjemny dla oka, dumnie stojący wśród zieleni, elegancki dwór) oraz ładnie komponujacy się z nią ogród. Po trzecie - brawo za dobrze skomponowane, eleganckie pomieszczenia. Po czwarte - gratulacje za dobór kolorów i aranżację. Kilka rzeczy mnie drażni: przemieszane miejscami style (meble raz klasyczne, raz nowoczesne), pustawe gdzieniegdzie ściany i drzewko bonsai w niebieskiej doniczce - druga na liście najbardziej obrzydliwych rzeczy stworzonych przez Maxis (tuż po posłaniu dla psa, przypominającego skrzyżowanie rzymskiego namiotu bitewnego z podstawą pod katafalk). Widać, że chciałes zrobić projekt jak najbardziej realny (zadbałeś nawet o instalacje wodno-kanalizacyjne i wentylację ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Niektóre pomieszczenia nie podobają mi się bo są trochę chłodne ( głównie przez dominującą w nich biel ) Ale większość mi się podoba.
A bryła jest naprawdę mistrzowska ![]() 9/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się...:0
Coś mi się tam nie spodobało ale to nic.. 9/10 |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim za oceny ^^ Po trudzie jakim było zbudowanie tego domu wiem już że było warto
![]() Björk - Fotele miały służyć powiewowi nowoczesności ale być może nie wyszło to tak jak miało ![]() ![]() ![]() ![]() Souris - Dziękuję ![]() Liv - Sam sobie musiałem udowodnić że tak wielki dom da się dobrze i gustownie zagospodarować, dziękuję za ocenę i komentarz ![]() Marian - Te puste przestrzenie są dziełem nowości otoczenia ![]() ![]() Czekoladowy.pl - Dziękuję ![]() ![]() Greenlyme - Jak już pisałem wyżej te nieliczne nowoczesne meble miały być powiewem nowoczesności, i być może nie wyszło ![]() Julia - Łazienka służby miała być prosta i skromna ![]() Intenso - Dziękuję ![]() Linea - Mnie znów orientalny pokój bardzo się podoba ![]() ![]() ![]() Fajniutka - Dom ma już swoją rodzinę i całkiem przyjemnie mi się tam grało ![]() Haughton - Suszyłeś mi głowę a ja Twoje rady i przepowiednie wziąłem sobie do serca i oto co wyszło ![]() Cytat:
Mieszankę stylów już tłumaczyłem i mam nadzieję że zostanie mi ona wybaczona ![]() ![]() ![]() Dziękuję za komentarz, jest dla mnie bardzo ważny ![]() Asiolek - Pomieszczenia są chłodne i takie miały być ![]() ![]() Yuppie - Dziękuję ![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za oceny i komentarze ![]() ![]() |
|
![]() |
#16 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Zdarza się
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
WOW! To jest cudowne! No po prostu piękne!
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Po prostu cudo!!
Nie mam słów.. Gratuluję pomysłu. Wykonanie piękne.. Po prostu (wielkie) WOW ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Przepiękny, cudowny! Doprawdy! Meble w salonie i plan dużej łazienki połączonej z garderobą po prostu mnie zachwycił! Z zewnątrz, ten cały ogród oraz rośliny wspinające się po ścianach... Po prostu piękny. Nie pasują mi tylko ściany w sypialni nr 2 na piętrze, niebieska pościel w dwóch innych i krzesła w gabinecie :p
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|