Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.12.2008, 14:38   #11
fajniutka
Guest

Domyślnie Odp: Knavesmire Manor

Jest to niesamowite, lecz sądzę, że nie umiałbyś grać w tak olbrzymim domu. Wiem jednak, że robisz to tylko na pokaz.

10/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.12.2008, 15:05   #12
haughton

Reputacja: 10

Bardzo cieszy mnie fakt, że mamy w tym dziale kolejny rozwijający się talent. Suszyłem Ci kiedyś głowę powtarzając w kółko, że marnujesz się z maxisem namawiając jednocześnie do korzystania z dodatków z Internetu i nieskromnie przyznam, że miałem rację.
Po pierwsze - wyrazu podziwu za zagospodarowanie tak dużej bryły. Po drugie - pochwała za samą bryłę (wyszedł Ci bardzo przyjemny dla oka, dumnie stojący wśród zieleni, elegancki dwór) oraz ładnie komponujacy się z nią ogród. Po trzecie - brawo za dobrze skomponowane, eleganckie pomieszczenia. Po czwarte - gratulacje za dobór kolorów i aranżację.

Kilka rzeczy mnie drażni: przemieszane miejscami style (meble raz klasyczne, raz nowoczesne), pustawe gdzieniegdzie ściany i drzewko bonsai w niebieskiej doniczce - druga na liście najbardziej obrzydliwych rzeczy stworzonych przez Maxis (tuż po posłaniu dla psa, przypominającego skrzyżowanie rzymskiego namiotu bitewnego z podstawą pod katafalk).

Widać, że chciałes zrobić projekt jak najbardziej realny (zadbałeś nawet o instalacje wodno-kanalizacyjne i wentylację i efekt końcowy jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Czekam na następne projekty.
haughton jest offline  
stare 30.12.2008, 15:19   #13
asiolek
Guest

Niektóre pomieszczenia nie podobają mi się bo są trochę chłodne ( głównie przez dominującą w nich biel ) Ale większość mi się podoba.
A bryła jest naprawdę mistrzowska
9/10

stare 30.12.2008, 15:41   #14
yuppie
Guest

Podoba mi się...:0
Coś mi się tam nie spodobało ale to nic..
9/10

stare 30.12.2008, 16:00   #15
Seraf
Guest

Dziękuję wam wszystkim za oceny ^^ Po trudzie jakim było zbudowanie tego domu wiem już że było warto

Björk - Fotele miały służyć powiewowi nowoczesności ale być może nie wyszło to tak jak miało Co do bladoniebieskiej pościeli, zauważ że pasuje do odcienia tapet a samo łóżko do reszty mebli Nad kolorami spędziłem bardzo dużo czasu więc bardzo się cieszę że Ci się podobały Rury wyszły tak jakoś bardzo spontanicznie Co do trawnika ... gdybym miał tylko większą parcelę ...

Souris - Dziękuję

Liv - Sam sobie musiałem udowodnić że tak wielki dom da się dobrze i gustownie zagospodarować, dziękuję za ocenę i komentarz

Marian - Te puste przestrzenie są dziełem nowości otoczenia choć i tak za domem powinien rozciągać się wielki las który "ustawiłem" w widoku otoczenia

Czekoladowy.pl - Dziękuję U mnie ultra-hiper-modernu raczej nie uświadczysz

Greenlyme - Jak już pisałem wyżej te nieliczne nowoczesne meble miały być powiewem nowoczesności, i być może nie wyszło

Julia - Łazienka służby miała być prosta i skromna Dlatego nie upiekszałem jej zbytnio.

Intenso - Dziękuję

Linea - Mnie znów orientalny pokój bardzo się podoba Ale to już kwestia gustu A nad tym śniegiem pomyśle

Fajniutka - Dom ma już swoją rodzinę i całkiem przyjemnie mi się tam grało Moje domy rzadko są tylko na pokaz.

Haughton - Suszyłeś mi głowę a ja Twoje rady i przepowiednie wziąłem sobie do serca i oto co wyszło
Cytat:
Napisał Haughton
wyszedł Ci bardzo przyjemny dla oka, dumnie stojący wśród zieleni, elegancki dwór
Bardzo się cieszę ^^ Co prawda oryginalny projekt przewidywał także długą piękną aleję wysadzaną dębami ale niestety parcela jest zbyt mała ...
Mieszankę stylów już tłumaczyłem i mam nadzieję że zostanie mi ona wybaczona A drzewko bonsai .... z jednej strony nigdy nie mogę się powstrzymać przed postawieniem go ponieważ bonsai to jedna z moich ulubionych roślinek Z drugiej masz rację, doniczka jest ohydna i tak na marginesie bonsai nigdy w tak wysokich się nie sadzi
Dziękuję za komentarz, jest dla mnie bardzo ważny

Asiolek - Pomieszczenia są chłodne i takie miały być Chodziło o poczucie elegancji

Yuppie - Dziękuję

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za oceny i komentarze Są dla mnie bardzo ważne, a pozostałych zapraszam do komentowania

stare 30.12.2008, 16:09   #16
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Seraf Zobacz post
Fotele miały służyć powiewowi nowoczesności
No to wyszło tornado
stare 30.12.2008, 16:18   #17
Seraf
Guest

Zdarza się

stare 30.12.2008, 16:46   #18
serek95-12

Reputacja: 10

WOW! To jest cudowne! No po prostu piękne!
serek95-12 jest offline  
stare 30.12.2008, 18:06   #19
Sweet.Dreams
Guest

Po prostu cudo!!
Nie mam słów..
Gratuluję pomysłu. Wykonanie piękne..
Po prostu (wielkie) WOW

stare 30.12.2008, 19:17   #20
Constantia
Guest

Przepiękny, cudowny! Doprawdy! Meble w salonie i plan dużej łazienki połączonej z garderobą po prostu mnie zachwycił! Z zewnątrz, ten cały ogród oraz rośliny wspinające się po ścianach... Po prostu piękny. Nie pasują mi tylko ściany w sypialni nr 2 na piętrze, niebieska pościel w dwóch innych i krzesła w gabinecie :p

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania