Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.12.2008, 15:55   #31
Woltuwa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom Rodziny Wakacje by kotek23

Hmm... Szukałem, szukałem... Gdzie jest cholera jasna, ten Wrocław? Chyba nie miałas na myśli Wrocławia w woj. dolnośląskim? Bo tam raczej takiego Wrocławia jak u Ciebie nie znajdziesz Chyba "Wrocław" (nie mylić z Wrocławiem") To jednorodzinna kolonia pod Kaczedupkami Wtedy się zgodzę. Ale zaraz. Przecież to
Cytat:
Napisał kotek23 Zobacz post
trzeci dom położony we Wrocławiu...
A we Wrocławiu jest więcej domów, prawda?
Teraz mam pewność, że to kolonia składająca się z trzech rodzin.

Ale ta kolonia i tak jest nowoczesna... Asfaltowe drogi Chociaż wydawało mi się, że zobaczę w pobliżu pozostałe dwa domy (jak na kolonię przystało), a tu jak widać, nic nie widać

A więc duża ta kolonia. I bardzo rozwojowa. Chociażby z uwagi na to, że trzy rodziny potrafiły założyć elektrownię i wodociągi. Skąd wzięli kilkometrowe rury? Bo skądś się chyba wzięła woda w basenie, prawda?

Tak samo z prądem. Kilometrowe kable i to ... pod ziemią!

Meble są za 'cywilizowane' jak na trzy rodzinną kolonię. Sądząc po znikomej liczbie drzew mają tam wieeelki tartak i duużo drwali (mimo, że tylko trzy rodziny ;d). Drzew nie ma, bo wszystko poszło na meble, ale jeden okaz za domem nie został jeszcze wykorzystany.. ciekawe dlaczego? Być może drwale się spili (ale skąd alkohol?) i o nim zapomnieli... no trudno..

Kolejną ciekawą sprawą jest... kablówka! Bo skąd niby kanały w telewizorze? Może jej nie ma na trzy rodzinnej wsi? Skoro tak, to macie nawet farbę skoro pomalowaliście drewniany telewizor.

Widać, że zanim ścięto prawie wszystkie drzewa zebrano owoce. sprytnie

Jestem pełen podziwu dla tej kolonii. Mimo, że składa się z trzech rodzin, to jej tempo rozwoju wykracza poza XXI wiek..

Nie bierz tej epistoły do siebie Nie mogłem się powstrzymać

Bóg zapłać/Amen.
Woltuwa
Woltuwa jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.12.2008, 15:59   #32
vibratoria
Guest

Domyślnie Odp: Dom Rodziny Wakacje by kotek23

Wolcik. Wszystko czego Jeszcze nie ma we Wrocławiu, jest na allegro.

A dom może być. Tak z 6/10 maks.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania