![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Szukałem, szukałem... Gdzie jest cholera jasna, ten Wrocław? Chyba nie miałas na myśli Wrocławia w woj. dolnośląskim? Bo tam raczej takiego Wrocławia jak u Ciebie nie znajdziesz
![]() ![]() Teraz mam pewność, że to kolonia składająca się z trzech rodzin. ![]() Ale ta kolonia i tak jest nowoczesna... Asfaltowe drogi ![]() ![]() A więc duża ta kolonia. I bardzo rozwojowa. Chociażby z uwagi na to, że trzy rodziny potrafiły założyć elektrownię i wodociągi. Skąd wzięli kilkometrowe rury? Bo skądś się chyba wzięła woda w basenie, prawda? ![]() Tak samo z prądem. Kilometrowe kable i to ... pod ziemią! Meble są za 'cywilizowane' jak na trzy rodzinną kolonię. Sądząc po znikomej liczbie drzew mają tam wieeelki tartak i duużo drwali (mimo, że tylko trzy rodziny ;d). Drzew nie ma, bo wszystko poszło na meble, ale jeden okaz za domem nie został jeszcze wykorzystany.. ciekawe dlaczego? Być może drwale się spili (ale skąd alkohol?) i o nim zapomnieli... no trudno.. ![]() Kolejną ciekawą sprawą jest... kablówka! Bo skąd niby kanały w telewizorze? Może jej nie ma na trzy rodzinnej wsi? Skoro tak, to macie nawet farbę skoro pomalowaliście drewniany telewizor. ![]() Widać, że zanim ścięto prawie wszystkie drzewa zebrano owoce. sprytnie ![]() Jestem pełen podziwu dla tej kolonii. Mimo, że składa się z trzech rodzin, to jej tempo rozwoju wykracza poza XXI wiek.. ![]() Nie bierz tej epistoły do siebie ![]() ![]() Bóg zapłać/Amen. Woltuwa |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Wolcik. Wszystko czego Jeszcze nie ma we Wrocławiu, jest na allegro.
![]() A dom może być. Tak z 6/10 maks. ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|