|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie, no proszę!
Jak to ma być nieudany projekt to ja już nie wiem... Bryła jest zachwycająca, ale najlepsze są zdjęcia o zachodzie słońca ![]() I jeszcze ten ogród i basen! Zdecydowanie powinieneś wybierać zdjęcia do folderów turystycznych, zbijesz na tym majątek! Wnętrza: Salon - nieco skromny ale urządzony bardzo stylowo i ze smakiem. Trochę mi wadzi kolor blatu stoliczka do kawy ![]() Kuchnia - i znowu się czepiasz sam siebie ![]() Sypialnia rodziców - mój ukochany turkus ![]() ![]() ![]() Łazienka na parterze - zdecydowanie najpiękniejsze miejsce w całym domu. A tym oświetleniem nad wanną jestem po prostu zachwycona. Pokój nastolatki - nastraszyłeś mnie trochę na wstępie opisując jej upodobania. Oglądam zdjęcia i co widzę? On wcale nie jest różowy, są co prawda pewne elementy wystroju w tym kolorze, ale wszystko dobrane z gustem i smakiem. Łazienka nastolatki - tak jak w opisie - mała, prosta, zwykła. I mnie się podoba ![]() A już domkiem dla gości jestem absolutnie zachwycona! Siedzę i podziwiam oczarowana. Podsumowując: wydaje mi się, że ten domek najbardziej nie podoba się właśnie Tobie ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 03.01.2009 - 08:11 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|