|
![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Yyy.... Ten najlepszy dom na świecie to propaganda, chęć kłócenia się z kimś, czy może zwrócenia na siebie uwagi? Bo wiesz, kiepsko, a nawet bardzo bardzo...
Wieje nudą, maxisem, i Tobą... Więc bez wyrzutów sumienia 0/10 Ps. No cóż. W sądzie nawet nie uwzglęniłaś zera, więc ja głosu nie oddam ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1/10
Koledzy i koleżanki wyżej wymienili powody PS : Autorka tematu sama dała sobie 10 XD. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Właśnie widzę... Cóż. Chyba faktycznie myśli, że to co zrobiła jest arcydziełem sztuki, a wręcz "najlepszym domem na świecie".
Masz bardzo zawyżoną samo ocenę. Ja radzę popracować nad nią, a nie nad domkami ![]()
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli to jest najlepszy dom na świecie,
to ja jestem królową Anglii. Powiem szczerze, to najbrzydszy dom jaki widziałem w ciągu 1 tygodnia ![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom wolge mi sie nie podoba.!
Jest cos tam ładnego . 1/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak, bardzo się cieszymy, że masz najwyższą średnią i kochającą rodzinę, ale... co to ma do budowania w the sims?! O.O
Popatrz trochę na inne chałupy na forum, zobacz jak robi się zdjęcia, żeby było widać całe wnętrza, a po zbudowaniu kolejnego domu popatrz na niego jeszcze raz, krytycznym okiem i odpowiedz sobie na pytanie, czy na pewno się nadaje na pokazanie go na forum. A potem go ew. wstaw. ;-) Pozdrawiam |
![]() |
#7 |
|
![]()
Oj, oj...
Ogromnie się cieszę, że masz takie prze szczęśliwe życie, a za muzykę nijak nie dyskryminuję nikogo, chociaż fakt, dla mnie Tokio Hotel to jest jakieś idiotyczne nieporozumienie. Ale ja nie o tym... Skoro zostałaś tak hojnie obdarowana przez los w życiu, to gdzieś na pewno masz słaby punkt, tak dla równowagi, bo ludzi idealnych nie ma. Twoją piętą Achillesa jest najwyraźniej projektowanie- tu jak widać nie zostałaś obdarzona talentem. Ten dom jest naprawdę niskiej klasy. Bez polotu i ambicji, zero jakiegokolwiek znaku twórczego myślenia i ani krzty wysiłku. W pełni zgadzam się z poprzednikami- ta prowokacja to bardzo dziecinna i irytująca gra, która na pewno żadnego pożytku Ci nie przyniesie, a może tylko stworzyć niepotrzebne spory. Moja drobna rada- nie unoś się honorem, gdy ktoś Cię krytykuje. Wszystkie oceny domów na forum mają na celu uświadomienie projektantowi jakie błędy popełnia, żeby mógł je poprawić. Rzucanie się z głupią irytacją i niepoważnymi żartami są co najmniej nie na miejscu. Zauważ, że każdy na tym forum miał swoje początki, pracował, żeby prace stawały się coraz bardziej dopracowane. Ja (bardzo wdzięczny za tak pochlebne komentarze) też nie zawsze budowałem dobrze. Patrzę na swój pierwszy dom i widzę wiele błędów, których teraz bym na pewno nie popełnił. Ty też naucz się tej sztuki. Pracuj, nie irytuj się...
![]() |
#8 |
|
![]()
Ale pojechałaś jeżeli to jest najlepszy dom na świecie to ja jestem królem. Dom jest okropny, nic mi się w nim nie podoba. Ocena: 0/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Trochę samokrytyki....
3/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie będę po kolei mówić co mi się podoba, a co nie. Nie widzę poprawy. W ogóle!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|