|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
już czytam!
![]() o mój Boże ,ale zakończenie Ci się udało... ciągle jestem pod wrażeniem <zbiera szczękę z podłogi> szastasz uczuciami czytelnika, i to strasznie, ale to jest na "+" w pewnym momencie już myślałam, że nie przeżyje, a tu już uciekła, potem znów myślałam, że coś się z nią stanie... Rany kobieto, napisz książkę, naprawdę ![]() Jak zwykle śliczne zdjęcia, które idealnie ukazują daną sytuację. Michael Call, mów co chcesz, on jest mój ![]() ![]() Seth - co tu dużo gadać... uratował jej życie, kocha ją, a ona jego. Będą teraz szczęśliwi aż do... końca? nie wiem, jak to ująć ![]() Viki - piękna wampirzyca, która z kolei uratowała życie Michaelowi. Ma świetne wyczucie gustu i poczucie humoru ![]() Sarah - piękna dziewczyna z niepotrzebnymi kompleksami. Vika i Seth ją zmienili nie do poznania... co to miłość robi z ludzi ![]() Aż mam zimne ręce z przejęcia, niedobra Ty ![]() oceny liczbowej nie dam - nie ma skali ![]() i...cieszę się, że będzie kontynuacja... ^^
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 04.01.2009 - 17:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|