![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Nie lubię:
- opiekować się niemowlętami (małe dzieci jeszcze idzie ścierpieć) - grać simkami w ciąży (od sedesu do lodówki, od lodówki do łóżka, od łóżka do sedesu... i tak w kółko...) - wyposażać domów - gości, bo ciągle tylko przed telewizorem siedzą i spustoszają lodówkę. |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
ja nie lubie:
-jak małe dziecko w kojcu wstaje i ryczy -Odrabiac lekcje -dużych domów -dużego ogrodu (z cztery pory roku) -To że na parcelach pblicznych gra sie zacina -tego że opiekunki do dziecka są czasami takie tępe -nauczac małe dzieci -mowy dzieci xD takie jakies dziwne -tego że dodatki bardzo dużo kosztują a mnie na nie nie stac ![]() NIENAWIDZE -Jak w przedsiebiorstwie domowym musze jacuzzi wkładać pomiędzy ściany żeby mi te włóczęgi nie wchodziły -Policji w większości przypadkach -to że jest tak mało sportów w czas wolny ;x |
![]() |
![]() |
#174 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja nie cierpię:
- małych dzieci (chodzenie,mówienie nauka jakoś obleci ale korzystania z toalety to ja już sima nie nauczę) - niemowlęta (oblecą) - średnio lubię duże domy bo niewiem jak wyposarzyć tyle pomieszczeń ![]() - nie znoszę opiekunek zgadzam się z domanem nie grzeszą inteligencją nie wynajmuję ich bo ostatnio spaliły mi kuchnię pożar rozprzestrzenił się na dom mój facet wrócił do domu niemowlak był bezpieczny ale telefon był zagrodzony ogniem próbowałem ugasić pożar i mój sim spłonął ![]() - nie lubię złodziei i policji że jak już się ją wezwie to i tak go nie złapią ![]() ![]()
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Nie lubię:
Wynosić śmieci Sprzątać Czekać aż się gra załaduje. Gdy małe dzieci próbują nie odrabiać lekcji lub nie chodzić do szkoły ! |
![]() |
![]() |
#176 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubie:
Bledy, Nie moge przejsc!, Ladowanie sie..., Smierc sima... Nie - pojawianie sie dodatków z neta! ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Nie lubię :
-Zdobywania przyjaciół do awansu :/ -Wynoszenia Śmieci -Zawieszki :/ -Kiedy nie mam potrzebnych składników na potrzebne mi zaklęcie ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Nie lubię zdobywać i utrzymywać przyjaciół. I jeszcze denerwuje mnie, jak nie mogą przejść obok czegoś i krzyczą :/
|
![]() |
![]() |
#179 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nienawidzę, jak każę coś simowi zrobić, a jest na jego drodze jakaś przeszkoda np. jakiś zwierzak chce, by go przytulono, to wtedy moje polecenie znika :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Kiedy małe dzieci wstają z kojców i strasznie krzyczą. Zawsze wszyscy się budzą! Mam wtedy w domu straszny harmider. Nie lubię też szukać pracy bo nigdy nie ma tej co chce i muszę kilka dni próbować. Hehe, ale przecierz nie warto narzekać cieszmy się tym co mamy
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|