![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
dziękuje ślicznie za ocenkę
![]() Dla mnie to oceny są dobre od 7/10, niżej są gorzej. Czyli mogę śmiało powiedzieć, że ten dom mi się udał :] |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz niezbyt mi się podoba - szaro i smutno :/
Reszta śliczna ![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dziękuję za dedykacje :* i jednocześnie przepraszam za zwłokę.
Więc zacznę od początku: Bryła: Wydaje mi się trocha monotonna, nudna. Może dlatego ,ze cała jest w takich szarych kolorach, nie ma ogrodu, a i dach ma niezbyt ciekawy kształt. Wnętrza:Ciekawe urządzony, fajne dodatki z neta, i wszystko wygląda tak naturalnie- jakby naprawdę ktoś w tym domu mieszkał. Jest tak przytulnie ![]() Zewnątrz dom wydaje się taki duży, a w środku jakoś już nie.. ![]() 9/10. Pozdrawiam!
#25 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się w środku,ładny salonik chociaż nie przepadam za czerwonymi taprtami ,zapomniałaś o stoliku do herbaty
super kuchnia podoba mi się inne pokoje też , mają dużo potrzebnych rekwizytów i dodatków ( dawaj wszystko co pasuje z neta!) ładnie dobrane kolory ścian i podłóg bryła taka sobie mało ciekawa jedyny minus - to gdzie jest ogród? skąd masz ten jednosiodełkowy jednoślad dla cyrkowców-daj linka! xd |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
eh... Szczerze? To nie wiem skąd mam ten bajerancki rowerek.
![]() Dzięki za ocenki. Postaram się go posuzkać. |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Co robi wazon na łóżku????????? nikt tego nie zauważył? mało przytulnie, w łazience jakoś dziwnie. Nie podoba mi się.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Jak zobaczyłam drugą fotke to skojarzyło mi się z jakimś kościółkiem.
Bryła nie bardzo mi się podoba, te drzwi jakoś nie pasują do całości. Bardzo pusty ogród, szkoda. Przedsionek - nie jest zły. Łazienka nawet fajna. Salon - nie podoba mi się pokrycie ściany, reszta nawet fajna. Kuchnia jest bardzo fajna, podoba mi się. Pokój Suzy - nie podoba mi się wazon z kwiatami wlepiony w łóżko, oraz kartonik złączony ze ścianą. Ogólnie dom jest fajny, podoba mi się. |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://www.thesimsresource.com/artis...008/id/807979/ |
|