![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Lol cool 7|10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niepodoba mi się bryła.
Za wielka. Dlaczego ogrodziłaś stawek płotkiem ? Brzydko to wygląda. W łazience nie pasują do siebie podłoga i ściany. Są okropne okna i jest za ciemno. W dodatku powstał tam jakiś mini busz kwiatowy ;p I reszty tak naprawdę nie mogę ocenić bo zdjęcia są strasznie kiepsko wykadrowane i nie widzę z bliska reszty pomieszczeń. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No niestety. W projekcie nie podoba mi się nic, więc nawet nie ma sensu pisać długaśnej epistoły. Razi wszystko - począwszy od ogromnego dachu, poprzez pstrokate klubowe tapety i dziwaczne okna, na braku lamp skończywszy.
No ale plus, że chciałaś (czy chciałyście) pokombinować i zabawić się stylami i kolorami. Nie wyszło za ciekawie, ale inwencja twórcza też ma wielkie znaczenie moim zdaniem. Popracuj nad robieniem zdjęć, dawaj lampy i zaświecaj wszystkie światła zanim zaczniesz owe zdjęcia robić. A reszta - baw się i obserwuj krytycznym okiem to co powstaje. Życzę sukcesów przy kolejnych pracach. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Faktycznie zdięcia są za małe i ciężko jest dostrzec pomieszczeń
bryła taka sobie , przeciętna-okna nie pasują za małe i w wewnątrz jest ciemno ogród jest spoko ale w następnym dodaj więcej roślin i drzew o ile ci się tak podoba w łazience za dużo o dwie te same kompozycje kwiatowe, za ciemno i za ponuro, trzeba dodawać więcej kinkietów i lamp. to tyle bo reszty nie widać spróbuj zrobić na przyszłość większe zbliżenia jak na pierwszy raz dla zachęty ocena 4/10 Ostatnio edytowane przez symfonia : 08.01.2009 - 17:14 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To tak:
- kiepska bryła domu - nie pasują ściany garażu (z zewnątrz) - jacuzzi w takim saloniku? Chyba kpisz, to łazienka z sofą. - nienaturalna fosa przed domem - zbyt prosto "ułożone" kwiatki, brakuje krzewów i drzew - złe zdjęcia: myślisz, że po obejrzeniu domu z zewnątrz od razu ocenimy CAŁE wnętrze? - w jednym pomieszczeniu, które widać jest brzydka tapeta i podłoga i po co te kwiaty? Nie pasują do niczego. - z tego co udało mi się zobaczyć, są tam tylko... 4 pomieszczenia. Ale widocznie tyle Ci pasowało. - brzydki kolor drzwi wejściowych - łazienkowe płytki przed drzwiami - co to jest to coś za garażem, obok domu? moja ocena: 2/10 Ostatnio edytowane przez Holly : 08.01.2009 - 17:12 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
omg, jaki dach O_o. widać że przesadziłaś z liczbą takich samych kwiatków i krzaków.
wnętrze też mi się nie podoba, bo jest za ciemno i za pusto. pozatym jest kompletny misz-masz kolorów więc dom jest mało atrakcyjny albo i w ogóle. 2/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie było zbyt ładnie. Popracuj nad tym, co napisali inni przede mną. Nie będę się więc powtarzać. Jestem tylko ciekawa, w czym owa WiolkaEmo Ci pomagała?
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
4/10
Nie podoba mi się żywopłot i trochę ten kolor na 2 obrazku... |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008