|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła mi się podoba natomiast wnętrze już mniej...
Ocena: 7/10
![]() |
#2 |
|
![]()
Dom bardzo fajny. Są miejsca w których mi się nie podoba ale to kwestia gustu. daje 10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła - nawet fajna. Ogród nie bardzo sie mi podoba. Korytarz - nie zbyt ciekawy. Łazienka na dole - nie podoba mi się dywan. Salon - troche ciemny, nie bardzo się mi podoba. Kuchnia - podłoga jest okropna. Korytarz na górze jest brzydki i pusty. Łazienka - znowu dywan, no i podłoga też nie bardzo. Pokoik komputerowy sie mi nie podoba. Pokój dla dziecka - brzydki kolor ścian, reszta nawet. Sypialnia może być.
Ogólnie w środku domu nie bardzo mi się podoba. Najbardziej spodobała mi się bryła. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ogród i Bryła są bardzo dobrze wykonane,
Pomieszczenia trochę gorzej, ale i tak wyszły wam świetnie ![]() Najbardziej podoba mi się kuchnia, chociaż jest za mało oświetlona ![]() Te schody z H&M'a fajnie komponują się z pokryciem ścian Niektóre pomieszczenia mogłyby być mniejsze Przydałoby się więcej Dekoracji typu rzeźby, rośliny A i w sypaialni nie pasuje ta komoda z NS 7/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fajny klimat ma ten dom - mimo, że nie przepadam za nowoczesnymi budowlami
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dom świetny
z zewnątrz 10/10 w środku 6/10 chociaż korytarz u góry mi się podoba! tak jak już ktoś napisał to kolory się gryza i niektóre meble w ogóle do siebie nie pasują, i style się gryzą ze sobą dziękuje za uwagę ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|