![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
o.O
Co to jest? Ja bym sie na Twoim miejscu cieszył, że inni daja Ci za to marne 2, bo tu nie ma kompletnie nic, co by mi się podobało. Matko! I co robi ta jacuzzi w łazience?! (w dodatku zastawia wannę). Jak Amen w pacierzu- 0/10. Pozdrawiam!
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
no tak się złożyło ona raz ja raz a ja robiłam garaż i troche ogrodu
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się. 1/10
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
zelkam nie ośmieszaj się fajny dom 6
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Łosz...aż sie wystraszyłam...nie widac pomieszczeń (fotek praktycznie nie ma) ale no..mozna powiedzieć ,że za złe to nie jest
![]() 2,5/10 A za to ty daruj sobie takie uwagi ![]() Pzdr.Sheba. Ostatnio edytowane przez Sheba : 08.01.2009 - 19:07 |
![]() |
#16 |
|
![]()
no niestety kompletna porazka
0,001/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Nagła zmiana poglądów?
*** Zastawiałem się po jakie licho taki głęboki dół przed domem. I już wiem. To mega rura z wodą idzie prosto do łazienki i na bieżąco doprowadza wodę do jacuzzi i wanny (no i do kibelka) ![]() Nie widze też śmietnika. Jakiś jest na działce sąsiada. Więc wnioskuję, że: a) właściciele podrzucają śmieci sąsiadowi b) wrzucają je do Głębokiego Dołu c) zostawiają je w garażu, którego nie pokazali z przyczyn BHP (wredny Sanepid nie zezwolił na fotki w wysypisku) Zastanowiła mnie obecność Drzew Ogrodowych nad jacuzzi. Pewnie rury sa nieszczelne, a fundamenty znikome, więc warunki dla tych Drzew idealne ![]() 3/10 PS Zapoczątkowałem na forum erę "Amen". Ale to tak btw. ![]() ![]() Pozdrawiam Woltuwa |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
olka1945- chyba każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii? Tobie sie podoba, a mi nie. I po sprawie.
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Szczerze to mi się nie podoba, za duży, za ciemny, za pusty. Mało zdjęć. A to co widać z rzutu to klasyfikuje się na ocenę 0/10.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
ojojoj moje simsy akurat były nastawione na okno sory za te zdięcia
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|