![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co za brutal z tego Nicka. Do kicia go.
Fotostory bardzo mnie wciagnelo, jest naprawde swietne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Liv - dziękuję =D Zaraz zacznę pisać szósty odcinek, w którym wreszcie dostaniecie odpowiedź na pytanie, które was nurtuje, czyli jakim cudem Rose trafiła do więzienia.
Postaram się również napisać trochę obszerniejszy odcinek, na pewno więcej niż 2 strony (wciągnęło mnie takie pisanie większej ilości stron ;p) Peppa xD (albo Ayris) i pisaqeczka - dzięki =* ;D Ostatnio edytowane przez Ellie : 11.01.2009 - 17:41 |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Ojej. Nie ma mnie parę dni, a tu co się dzieje?
Właśnie przeczytałam odcinek ostatni (piąty chyba), i mam sugestię. Skierowaną do Atlantisa i nie-bakalii. Zakładajcie się z łaski swojej częściej, bo to ma wielkie znaczenie dla ludzkości. Super niebakalio. 10/10? @postEllie: o ty niedobra, a o mnie to się zapomina? :c Ostatnio edytowane przez Nesta : 14.01.2009 - 18:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Przypomina mi to scenę u Gordonów jak Rafał bił Izę. Zapalenie spojówek
![]() No cóż 10/10 dużo tekstu i bardzo ładne fotki. Ostatnio edytowane przez Intenso : 13.01.2009 - 16:06 |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie i ciekawie
Czekam na następny ![]() Długość była najzupełniej odpowiednia ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Ja też czekam na następne!
Mam nadzieję, że Nick trafi do więzienia!! Czekam.... ![]() Oczywiście 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Ja jeszcze nie skomentowałam? o.0
Tak, zdjęcia w wykonaniu cassant były lepsze, ale i te w Twoim wykonaniu, Ellie, są dobre ![]() Bardzo szybko się czyta, wciągająca treść. W ostatnim odcinku za dużo dialogów, a za mało opisów jak dla mnie. Wszystko dzieje się trochę za szybko, mimo to nie da się pogubić w fabule. Mało wątków pobocznych ![]() Ocena: 9,5/10 Oczywiście z niecierpliwością oczekuję kolejnego odcinka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Odcinek ogólnie fajny, lecz nie przeczytałam go do końca, bo zmęczyło mnie ta WIELKA ilość tekstu, lecz rozumiem, że chodzi o zakład.
Mniej więcej wiem o co chodzi, ale proszę: nie zakładajcie się więcej!!! Ocena 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim (zaskoczona taką wielką ilością komentarzy!) : ))
mam nadzieję, że fajniutka mimo wszystko przeczyta odc. do końca. niestety nie jestem usatysfakcjonowana (uf) tymi komentarzami - 6 odcinek będzie jeszcze lepszy, zobaczycie ^^ : )) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|