![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Fatalny Dom Przez Wielkie F 0/10
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Proponuje zamknąć ten temat.
|
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Wejście - nie podoba mi się tapeta. W duecie z podłogą jest za pstrokato.
Kuchnia - nawet ładnie, ale kuchenka nie powinna być żółta. srebrna byłaby o niebo lepsza. Jadalnia - zaciekawiło mnie okno. Zamiast szyby jest jakaś fototapeta? ![]() Pokój rekreacyjny - Nawet fajnie, ale odsuń bilard, bo jest za blisko pianina. sypialnia - po co ten parawan? Reszta nawet ładnie ![]() Łazienka - podoba mi się pomysł z dywanem... ale nie zielonym. Za intensywny odcień i za mało przypomina dywan ![]() Ogród - tragedia. Owego nie widzę. Za mało roślinek. I o zgrozo - basen na ukos. Z wody wychodzi się prosto na trawę? Jakaś podłoga by się przydała. ![]() Sadzawka - za płytka ;d;d Bryła - kompletnie mi się nie podoba. Strasznie podłużna i z paskudną elewacją. A dodając płytki na dachu to istna tragedia. Ogólnie rzec biorąc widzę w Tobie nadzieje. Jeżeli masz za mało mebli zacznij ściągać obiekty z internetu. I nie zapominaj o szczegółach takich jak kwiaty, rzeźby, obrazy, zasłonki. I puszczam w niepamięć poprzednie prace. 6/10 Wolt. |
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 20
|
![]()
Nie oglądałem twoich poprzednich prac i szczerze mówiąc nie zamierzam. Nie zważając na tytuł tematu i opinie użytkowników, oddaję głos w sondzie - 4/10.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Dom nie przypadł mi do gustu,
ale i tak jest całkiem niezły Tylko szkoda, że jest tak pusto Najbardziej podoba mi się Jadalnia i Ogród ![]() 4,9/10 |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ohydne.
1/10 |
![]() |
#28 |
|
![]()
Zgadzam się z przedmówcami. Nie umiesz budowac domów!
To wygląda okropnie, nie muszę chyba mówic jaka jest ocena. ;\ Pff. Kolejny piękny dom, rzeczywiście.
#29 |
|
![]()
Umiem budować domy. Zazdrościcie??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Zajrzyj sobie do ankiety... Naprawdę dostosuj się do rad innych.
Jak będziesz tak ciągle wszystkich prowokować nie będą zwracać na Ciebie uwagi. Sciągnij z internetu ładne dodatki i poświęć kilka dni na budowę domu. Narazie nie ma czego zazdrościć. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|