|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja też kiedyś miałem coś podobnego. Z tym że to mi wyskoczyło od razu po instalacji jak chciałem uruchomic grę. Mi sie wydaje, że tu chodzi o to że ten plik wprowadza jakies zmiany do rejestru systemu i ja mam zawsze takie okienko o tym... Nie wiem jak u was
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Callineck: na to by wyglądało, że wirus był na C (o ile na płytach nic nie znajdę, na razie nie będę miała czasu szukać, miałam wszystkie dodatki, więc trochę tego jest, niektóre na dwóch płytach), ale jak już powiedziałam - antywirusa mam włączonego cały czas, więc czemu nie wykrył go od razu? A jeżeli to właśnie był ten moment, to czemu wirus zaczął akurat od Sims.exe? Zbieg okoliczności? Trochę dziwny... Że trojan nie może sam się nagrać na płytę, to wiem ;p Z tych płyt instalowałam pierwszy raz, ale nie były nowe, tylko kupione na allegro.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
u mnie jest to samo...znajduje jakiegoś wirusa w exe. i przez to muszę codziennie na nowo instalować gre ...to strasznie wkurzające...błąd zawsze jest w the sims podróże specjalnie żeby nie korzystać z the sims podróże kupiłam cztery pory roku które nie działają mi bez the sims podróże
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najprościej teraz kupić jakieś akcesoria, które wyszły po podróżach [CPR wyszło przed, dlatego nie możesz nimi uruchamiać].
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
dlaczego nie moge nic zrobić przez te podróże