![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mogę powiedzieć tak:
Jeśli chcesz wybrzydzać i lamentować nad swoim "paskudztwem" to lepiej się wogóle nie bierz za robienie domów To tyle o autorze przejdźmy do konkretów Dom jest urządzony w stylu retro i ze smaczkiem średniowiecza plus dla ciebie jest duży i własciwie bez oporów mozna go nazwać willą Jedyny minus jaki dostrzegam to sypialnia goscinna nie umiem jednak określić rodzaju wstrętu poprostu mi nie pasuje więc po naradzie ogólnej przyznaje tadaaa... 9,5/10 pkt. Congratuleszyns itd ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]()
"Wstretna rezydencja" cóz za skromność. Nie wiem jak ty, ale to bym chciała tam mieszkać...
Bardzo mi się podoba ten styl i elegancja domu. Tylko w korytarzu i sypialni trochę za biało i to nadaje smutny nastrój tym pomieszczeniom. Ocena: 9/10 |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Czego chcesz ?
W końcu to rezydencje ![]() 7/10 |
![]() |
#45 |
|
![]()
Ogólnie bryła mi się podoba, w środku to tak średnio 6/10
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Nie bądź dla siebie taka surowa. Domek masz przepiękny. Tylko nie wiem czemu jakoś mi się ta jadalnia nie podoba. Ocena 9/10
|
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
<obiektywny komentarz>
Oooojeeej... </obiektywny komentarz> Mi się tylko nie podobają te okna w kuchni, co było już powiedziane wcześniej - przez innych. Ogólnie to usta z podziwu otworzyły mi się już przy pierwszym zdjęciu... więcej takich domków ;] Pozdrawiam |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|