![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Mam the sims 2 czas wolny już jeden dzień i zmieniłem zdanie. Ale nadal nie mam telefonów. A te komunikaty to są przecież nawet jak się uczy sim np. gotowania. Wcześniej za grę dałbym 7/10 ale teraz daję ponad 10 na 10
Ostatnio edytowane przez człowiek : 26.12.2008 - 10:29 |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
mi się nie podoba że tak mało simów ma wrodzone zainteresowanie sportem
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Hmm... Nie grałam jeszcze ale po tym co czytam na forum i oglądam fotki wygląda obiecująco
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
ja daje 8/10 .
Podobają mi się nowe sprzęty i nowe kariery .. też wkurzają mnie te komunikaty o traceniu zainteresowania hobby .. wystarczy, że sim ugotuje posiłek i już ma większe zainteresowanie kulinarią.. albo włączy muzyke i zacznie tańczyć i już ma zainteresowanie muzyką i tańcem... wkurzające to.. =/ ale oprócz tego, nie narzekam. ; ) |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Super chyba to dodatek w lktórym dochodzi najwięcej nowosci!
Fajne rodziny najbardziej lubię Nataszę Unię. |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie jest zły, ale były lepsze. Dużo lepsze. Irytują mnie te ciągłe telefony i komunikaty.
Mimo wszystko dam 8,5/10. |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
mnie denerwuje to jak przychodzą te simy z klubów. Mój sim robi sobie późno w nocy jedzenie a tu przychodzi facet z czapką kucharza, bez pukania bez niczego. Naprawdę można się przestraszyć. A tak to daję 10/10 ;]
|
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie w Czasie Wolnym denerwuje spadanie entuzjazmu wobec hobby. A tak ogólnie jest nawet fajny 9,5/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Jest fajny ale nie aż tak. Daje 8/10 bo ma naprawdę dużo sprzętów a jak hobby jest podświetlone to znaczy że twój sim jest do tego stworzony.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|