![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się.
Ten wiejski styl bardzo pasuje. Tylko te cegiełki na zewnątrz są nieciekawe jak dla mnie ![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
Według mnie cegiełki pasują.
Nie podoba mi się ogromna przestrzeń w salonie. Jakoś nie czuję tego klimatu. 6/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hm..no,ładny,ale brakuje mu "tego czegoś" co jest w innych domach
![]() Ja bym dała tapetki w żywszych kolorach na przykład |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jeszcze raz potwierdzę, że masz jakąś wrodzoną zdolność łączenia kolorów. Po raz kolejny ogród w Twoim wydaniu jest bardzo ładny. Jedynie, co mi się nie podoba, to dwa kaloryfery obok siebie i bryła trochę klockowata, chociaż myślę, że jakbyś dał fundamenty, to jakoś by to lepiej wyglądało
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
1. Wiejski? No nie do końca nie pasi mi [i to bardzo] to pokrycie zewnętrzne domu..
2. 'drzwi' do kuchni... Nie ma. Oo No chociaż 'ramę' czy jak to sie tam nazywa wstawic , pytam : czy Ty w domu masz do jakiegoś pokoju .. źle... no ale czy masz coś takiego?
#17 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Ogród nawet może być, bo kojarzy się z wiejskim klimatem. Bryła domu też może być, ale te okna, a szczególnie drzwi nie pasują do tej elewacji. Przedpokój: pusto, bardzo pusto, poza tym dziwnie jakoś trzymać płótna malarskie na korytarzu, zwłaszcza że nigdzie nie widzę sztalugi, co oznacza że nikt w tej rodzinie malarstwa nie uprawia ![]() Łazienka: znowu zdjęcia pojedynczych elementów, więc nie ma co oceniać; Sypialnia: pierwsze zdjęcie chyba przedstawia korytarz, gdzie dwa grzejniki niepotrzebnie są obok siebie; zdjęcia sypialni przedstawiają pojedyncze elementy, więc znów nie da się ocenić całości, jedyne co mogę określić to dobór tapety i wykładziny: przy tak wzorzystej ścianie na podłodze lepiej wyglądałaby wykładzina jednokolorowa; Kuchnia: niedobrze wygląda sufit cały w koguty, ale to drobiazg przy tym co zrobiłeś z wiszącymi szafkami: jak mogłeś powiesić je w oknie i w lodówce? ![]() Salon: "3x NIE" dla kominka w oknie! Ogólnie bardzo pusto i nie ma klimatu.
![]() |
#18 |
|
![]()
Szczerze to mi się tak średnio podoba, troche mi sie nie podoba bryła w środku może być, już lepiej 7/10
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A wracając do tematu: Robisz postępy - to widać. Tak jak powiedziałeś - szybko dajesz nowe domy, ale nie spiesz się. Forum nie zając - nie ucieknie ![]() Bez oceny liczbowej. |
|
![]() |
#20 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
W niektórych miejscach nie widać, że to po wiejskiemu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |