![]() |
#11 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
O LOL XD
Właściwie, to ja tylko przeleciałam oczami po zdjęciach, bardzo dobrych z resztą ![]() ![]() ![]() Bardzo sie ucieszyłam z tych ocen, bo po części także to jest moja zasługa, ale cieszy mnie, że tak dobrze współpracuje mi się z Nysią ![]() ![]() Pewne fragmenty, może 1/3 opowiadania są mojego autorstwa, nie da się ukryć, ale jestem przekonana, że za niedługo będę poprawiała przecinki, literówki itd. I potem będzie tym większa radość z tych 10/10 ![]() Cieszę się z tej oceny chyba równie jak autorka, bo trochę mojego wkładu tu poszło ![]() No nic, pozostaje mi czekać na kolejny odcinek, wpierw, jak wiadomo, do poprawy. Ale może nie tyle co do podpowiedzi, dopisków, tylko do skorygowania takich typowych błędów, czego bardzo jej życzę ![]() Cytat:
![]() Oj, Nysiu, Nysiu, przeceniasz mnie. Przecież Ci pisałam, że moje fragmenty są miernej jakości. Ale te Twoje- jak na Ciebie- są już b. dobre ![]() Ehhh... A właśnie: tylko mi się przywidziało, czy mama Pauli jest w ciąży? ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 27.01.2009 - 13:50 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|