|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sama bryła jest mom zdaniem całkiem zgrabna, ale tym okropnym dachem zepsułeś cały efekt - jest za duży, zbyt przytłaczający i odwraca moją uwagę od interesującego kształtu budynku. Wielka szkoda, że nie dokończyłeś projektu przed pokazaniem go na forum, ogród mógłby trochę złagodzić to wrażenie - a tak to pusto i biednie, brr.
Owszem, wnętrza są zbyt ciemne. Do czarnych ścian nie daje się tak wielkich połaci ciemnej podłogi, bo wtedy całość sprawia nieco "pogrzebowe" wrażenie i jest odpychająca - pomimo, że sam osobiście lubię takie zestawienie barw to uważam, że czerni jest jednak za dużo. Fotki robione nocą pogłębiają tylko to wrażenie. Strasznie drażni mnie drewniany łuk obok schodów - głównie dlatego, że wnętrza są jednak zaaranżowane w podobnym klimacie - a tu bach - bukowe wykończenie Otworu prowadzącego Nie Wiadomo Gdzie. Przeszkadza mi też uczucie zimna i pustki, które ogarnia mnie oglądając zdjęcia. Niby modern - ale niedopracowany, niby elegancko w tych pomieszczeniach - ale brakuje czegoś, co przyciąga uwagę. Nie mam nawet porównania do poprzednich Twoich prac, bo fotki w wątkach założonych przez Ciebie są albo skasowane, albo nie wyświetlają się. Wydaje mi się, że gdybyś "dopieścił" jeszcze trochę wnętrza, zmienił dach i wrzucił trochę zieleni do ogrodu - byłoby dużo lepiej. Spodobała mi się głównie sypialnia i jadalnia - ale to chyba głównie dzięki panelom, które bardzo lubię i meblom autorstwa ulmille, które są naprawdę świetne. |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|