Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2008, 21:53   #81
Pati11
Guest

Domyślnie Odp: Wiedźmy, czarownice, czarodzieje.

jeśli chodzi o spotkanie czarownicy, ja zrobiłam tak:

stworzyłam Klub Nocny "Wypij" xDD i przychodziłam tam wieczorami z moimi simami codziennie i zawsze pojawia się tam ta sama wiedźma: Strasznie Zła Wiedźma Hildegarda Kaszelek i zawsze jak przyszła [przepraszam, przyleciała] to zawsze coś tam robiła swoją różdżką i była burza z piorunami, nawet jak poszła,przez całą noc, mój sim się z nią zaprzyjaźnił, a ja chciałam,żeby uczyli się moi simowie dobrej magii a nie złej, czy można się nauczyć i złej magii tak samo jak dobrej?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.01.2009, 21:03   #82
Lapis

Reputacja: 10

ja najczęściej spotykam je w nocy w parku ale moim zdaniem to zależy od szczęścia;p
Lapis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2009, 11:50   #83
FREEQ
Guest

Ja zrobiłem biznes i przychodziły różne czarownice to poznałem je dość mocno, po powrocie do domu zaprosiłem je i doszedłem do "Zaproponuj>Wprowadź się" i takim sposobem miałem jedną czarownicę, potem nią osiągnąłem max lvl czarnoksięstwa czy czegoś tam i parę osób w czarodziei zamieniłem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2009, 11:11   #84
dżin.

Ja czarownice najczęściej spotykam w sklepach(supermarketach), w jednym supermarkecie, pojawiły się trzy pokolei(jedna przyszła i poszła, przyszła następna itd.)
dżin. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2009, 12:29   #85
Milka84
Guest

Ja sama zwykle chodzę po parcelach i siedzę na nich parę simowych godzin i po jakimś czasie pojawia się koło telefonu. Radze nie czekać dłużej niż 10 godzin (simowych oczywiście)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.02.2009, 14:57   #86
Ritty
Guest

Ja wiedźmy spotykam bardzo często, najczęściej te złe. Czasem mnie to irytuje, bo są totalne pustki w wampirach, ale magia też jest fajna
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 23:52   #87
ewciaewa
Guest

spotkalam czarownice, moja simka z nia gadala.. ale jak moja simka ma sie nia stac? dodam ze jest studenetem, czyli mlodym dorosłym, moze w tym wieku nie moze stac sie czarownica?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 15:09   #88
bouffe
Guest

Cytat:
Napisał ewciaewa Zobacz post
spotkalam czarownice, moja simka z nia gadala.. ale jak moja simka ma sie nia stac? dodam ze jest studenetem, czyli mlodym dorosłym, moze w tym wieku nie moze stac sie czarownica?
Młody dorosły może uczyć się magii. Z tą czarownicą musisz się zaprzyjaźnić i mieć jak najmocniejsze kontakty (zapraszaj często, spędzaj czas z tą czarownicą) a później się pojawia opcja, żeby się nauczyć magii światłości/ciemności/neutralnej (zależy jaką magię praktykuje czarownica, którą zna Twoja simka).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 12:16   #89
Rossëhelin
Guest

Ja spotkałam taką zieloną, przy której były takie też zielone bąbelki. To jest zła czy dobra czarownica? Moglibyście mi opisać resztę? I właśnie nie wiem jak wygląda czarodziej, ma on może taki wysoki cylinder na głowie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.06.2009, 18:25   #90
ultraviolence

Cytat:
Napisał Rossëhelin Zobacz post
Ja spotkałam taką zieloną, przy której były takie też zielone bąbelki. To jest zła czy dobra czarownica? Moglibyście mi opisać resztę? I właśnie nie wiem jak wygląda czarodziej, ma on może taki wysoki cylinder na głowie?
Nie cylinder, ale tiarę Cylinder nosi Nikczemny szarlatan, ale nie radzę się do niego zbliżać, bo może okraść Twoich simów Tak, czarownica z wściekle zieloną skórą jest tą złą, a ta, która ma na cerze żółte gwiazdki, stoi po stronie dobra. No i trzeba pamiętać o aurach: zielono-żółta towarzyszy złej wiedźmie, a błękitno-biała - dobrej. Myślę, że nie będziesz miała problemów z ich identyfikacją
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania