![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najgorsze faktycznie jest sprzątanie i odrabianie lekcji.Na szczęście od szprzątania,dbania ogrodem itd.są specjaliści.U mnie np.pokojówka sprząta;p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja nie lubie jak simy na studiach (te maksisowe, sterowane sztuczna inteligencja) rozwalaja ksiazki i caly czas sie ucza
![]() nie lubie tez tych idiotycznych przyjaciol do awansu |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
nie lubie odrabiać lekcji, bo to zajmuje dużo czasu , nie lubie też dużych domów, bo często nie potrafie ich całych wypełnic meblami...
|
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Nie lubię odrabiać lekcji i dzieci i studentów, to takie nudne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
NIE LUBIĘ:
- uczyć Simów tych "najwyższych" punktów umiejętności (8, 9, 10) - płacić rachunków, bo zawsze zapomnę ;/ - jeździć na zakupy Simami do miasta (dlatego też rzadko kiedy to robię- samo czekanie zajmuje mi za dużo czasu, a potem i tak się jeszcze wiesza :/) - kazać młodszym Simom odrabiać lekcji (a te 6 za zadanie to jest jedno wielkie zdzierstwo- który uczeń, który odrabia WSZYSTKIE zadania domowe i chodzi do szkoły ma z tego 6?! Ja też tak chcę... ![]() - zatrudniać niani - usuwać chwastów i liści (moi Simowie się tym nie trudzą- szkoda na to czasu; od tego mają mnie...) - gdy za każdym uruchomieniem gry muszę od nowa wpisywać wszystkie kody (dwa boolprop`y- jeden do gry (testingcheats), a drugi do meblowania (allow45degreeangleofrotation)) - robić weseli (zazwyczaj u mnie kończy się na samym ślubie ![]() - wybierać z "kart szansy"- jak nie trafię i Sim przez to straci pracę, to się tylko zastanawiać kto jest w większym dole- ja czy Sim. - utrzymywać "awansowych" przyjaźni, bo zdobywać, zdobywam łatwo ("Make this Sim my contact") - generalnie wychowywać bliźniaków (w szczególności, gdy są małymi dziećmi) - grać studentami (nudne; póki co i tak mam odinstalowane NS) |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Wesele tylko w przypływie radości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Reputacja: 19
|
![]()
Ja nie lubię w TS2:
- uczenia małego dziecka korzystania z kibelka - prowadzenia życia emeryta, bo jest nudne i dlatego nie wysyłam simów na emerytury, żeby się nie nudzili - wieku nastolatka ponieważ jest za długi - grabienia liści - dawania simom ładnych imion
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubię w TS2:
- uczenia małego dziecka korzystania z kibelka - prowadzenia życia emeryta, bo jest nudne i dlatego nie wysyłam simów na emerytury, żeby się nie nudzili - wieku nastolatka ponieważ jest za długi - grabienia liści - dawania simom ładnych imion ja też ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Nie cierpię grać studentami, zazwyczaj nudzą mi się na drugim roku i właśnie dlatego przy reinstalce simów nie zainstalowałam z powrotem tego dodatku, okropne jest zajmowanie się małymi dziećmi, zwłaszcza, gdy urodzą się bliźniaki, nastolatków, prawie zawsze gdy mam w rodzinie nastolatka, każę mu przy złym nastroju pić napój z nagród aspiracji, wtedy cudownie szybko się starzeje i mogę za chwilę grać nim już jako dorosłym, emerytami też nie lubię grać, często ich zabijam (chyba jestem sadystką
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|