![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W jedym z maxisowych domów był pokój na podescie, postanowiłam go zlikwidowac i zrobic pokoj na takim poziomie jak reszta pomieszczeń. No i właśnie, zostało mi takie coś
![]() Nie działa na tym ani narzędzie do usuwania ścian, ani młotek, nawet z kodem moveobjects. Zostały takie 3 brzegi od podestu i nie moge tego wywalić. Czy krtoś wie jak się tego pozbyć? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
hu... tutaj to trzeba było kasować całymi pasmami kasować, a nie młotkiem/usuwaniem ścian/lub podłogi... może być problem.
ale i tak skorzystaj z kodów budowlanych (nie powiem ci ani który zadziała, podam po proostu te, które są. może któryś pomoże?) boolProp constrainFloorElevation false <-- może potraktuje to jako ścianę wtedy deleteAllHalfWalls <---- to usuwa wszystkie "półścianki" z tej parceli gdzie grasz. cofnij, jakby popsuło coś więcej
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wszystko właśnie kasowałam pasmami a to zostało i to nawet nie jest jako półscianka traktowane, ale kody hmmm no zobaczę
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też tak miała, tylko z fundamentami na podwórku, niczym nie mogłam tego usunąć. Ale jak to zostawiłam i grałam dalej normalnie to po jakimś czasie po protu to usunęłam. Nie umiem tego wytłumaczyć, ale może u ciebie też tak będzie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja miałem identyczny problem na parceli rodzinka uzbierała fundusze na nowy dom stary wyburzyłem i fundamenty się zostały dokładnie 4 kwadraciki niestety to nie usunęło się ani kodami, ani samo po czasie.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|