|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 59.26% |
Tak, |
10 | 37.04% |
Nie, |
1 | 3.70% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troszkę mały, fajne połączenia jadalni z salonem,
kuchnia za mała, toaleta bardzo ładnie, fajny efekt tego wazonu z kwiatami i toalety z umywalką.Nie pasuje mi łózko na ukos . ;] |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No ,no, No ! Pięknie tylko te łóżko xD
Pięknie..jedna z lepszych prac KubuSiu ![]() Gratuluje ^^ 10/10 Edit: A i dziękuje pieknie za dedykacje ;D Ostatnio edytowane przez Sheba : 30.01.2009 - 17:25 |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 20
|
![]() Cytat:
PS. Co wy wszyscy z tymi dedykacjami?? O co w tym chodzi i co to ma na celu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Pierwszy dom z dedykacją dla mnie, haha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Ojej, jaki ładniutki kurnik xD A tak na poważnie to bardzo ładnie. Jedynie nie podobają mi się: białe dechy na podłodze i ustawienie łóżka na ukos. U siebie też tak masz? Fajne kolory, ładny ogródek. Ale ogólnie to ja wielkiego chaosu tutaj nie widzę.
9/10
#16 |
|
![]()
Czekoladowy.pl te dechy są koloru sosnowego
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Podoba mi się pomysł z dachem . Jednak sama bryły nie jest zbyt ładna tak prosta i nie ciekawa . Ogród Grządki przed domem ładnie się prezentują i nadają domowi uroku . Wnętrze Kuchnia i sypialnia wyszły ci bardzo ładnie . Ładnie dopasowane meble i kolory tylko ta lampa przy biurku nie będzie razić kogoś co siedzie przy komputerze ? Ogólnie projekt podoba mi się co prawda nic by nie zaszkodziło jak być raz stworzył jakiś większy dom ale jak tak lubisz to tak rób, Ocena + Sypialnia i Kuchnia - Bryła Ocena Liczbowa Bryła 6/10 Ogród 8/10 Wnętrze 8.5/10 Ogół 7.5/10 Pozdrawiam i dziękuje za dedykacje . Kowalino
#18 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziękuję za pamięć :*
No więc tak... Bryła+otoczenie: bardzo fajnie pokombinowałeś z dachem ![]() ![]() Wejście: widać, że właściciel to artystyczna dusza. Bałagan jak najbardziej uzasadniony ![]() Salon: bez zastrzeżeń. Aneks kuchenny: meble w żywym kolorze, ale tapeta zbyt mdła... Łazienka: mała i funkcjonalna. I oto chodzi. Sypialnia: nie podoba mi sie ten fotel, a także oświetlenie nad biurkiem- przy takim się źle pracuje... A chcąc się dostać do ciuchów Sim musi przeskoczyć przez łóżko, tak? ;] Ogólnie, JAK ZWYKLE mi się podoba ![]() 9/10 EDIT: 777 post! ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 31.01.2009 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Bardzo fajnie zrobiony. W Twoim stylu, a jednak jakby coś nowego. Ja spojrzałam na zdjęcia bryły to mi sie wydawał bardzo mały, ale w środku wrażenie jest inne.
Lubie takie ciepłae kolory w pomieszczeniach i bardzo mi sie podoba ta grządka kwiatowa przed domem. Właściwie nie mam się do czego przyczepić. Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
zbuduj jakis duzy domek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|