![]() |
#32 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam sie z Intenso.
Troche sztucznawie wyglada, jak taka laleczka z porcelany. Moze to wina skina? Ale Mru jest spoko, podoba mi sie ![]() Tworz simki dalej, na pewno bedzie coraz lepiej. Pozdrawiam!
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Jest to Simka robiona początkowo tak po prostu do gry, w edytorze rodziny... Ale stwierdziłam, że pokażę
![]() W grze nazwałam ją Samantha , więc jej tutaj nie zmieniam imienia ;d Z zamierzenia jest to tzw 'party animal' ;dd stąd zmęczone oczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
KOCHAM CIĘ ZA PREZENTACJE ;*
Uwielbiam zielony ![]() A simka też niczego sobie, chyba twoja najlepsza. 10/10
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Simka jest cudowna, najlepsza z twoich dotychczasowych.
Ładne dodatki dobrałaś, jednak nie pasuje mi strój ![]() Oczywiście, że 10. Aż samej mi się zachciało simkę zrobić.
#37 |
Guest
|
![]()
uau, bardzo mi miło, dziękuje
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Takie dziwny cień do oczu,ale fajnie
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Witaj!
Bardzo podoba mi się fakt,że w swojej twórczości nikogo nie naśladujesz a starasz się odnaleźć swój własny,niepowtarzalny styl... Fajnie pokazana simka,a dobór kolorów podkreśla charakter prezentacji. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|