|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Walentynki, to jak każdy wie, święto zakochanych par. Dlatego w tym domu kierował mną motyw miejsca, gdzie Romeo i Julia, przyszli właściciele domu, będą mogli robić wszystko razem: czytać razem poezję naprzeciwko kominka, spożywać romantyczne kolacje przy świecach... Zapraszam teraz do obejrzenia domu, mam nadzieję, że wam się spodoba.
Bryła, niewiele w niej zmieniłam oraz ogród z altanką i wysepką w kształcie serca: ![]() ![]() ![]() Teraz zapraszam do środka, na początku wejdziemy do kuchni, ponieważ jak to mówią, "Przez żołądek do serca", tutaj właściciele razem przyrządzają posiłki: ![]() ![]() ![]() Następnie przechodzimy do jadalni: ![]() ![]() Teraz zapraszam do salonu: ![]() ![]() ![]() ...a później do łazienki: ![]() ![]() Dobrze, przejdźmy na piętro: ![]() A teraz wejdźmy do gabinetu, od razu mówię, że te szybki są jako rzeźby: ![]() ![]() ![]() Zapraszam do łazienki gospodarzy: ![]() I na koniec najbardziej romantyczne miejsce w domu, sypialnia. Głównie oświetlana mnóstwem czerwonych świec: ![]() ![]() I ostatnie są rzuty: Parter ![]() Piętro ![]() Mam nadzieję, że ktoś na mnie zagłosuje. Dziękuje za poświęcenie mi tych kilku minut. zelkam |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|