![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy wiadomo coś komuś co się dzieje ze stroną ChinaFanSims? Zamiast niej wyskakuje mi coś takiego: http://sims.enorth.com.cn/TS2/obj/33_e.htm
albo pusta strona, albo jakieś reklamy... Gdzie mogłabym ewentualnie znaleźć obiekty z tej strony?
![]() |
#2 |
|
![]()
Wydaje mi się że coś robią i po prostu wyłączyli.
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Wyświetla Ci się, że nie można wyświetlić tej strony, tak?
Nie wiem, ale najprawdapodobniej nie ma do niej dostępu w sensie, że jest, lecz my (rozumiejąc przez MY ośrodek na mapie, czy Polacy, czy posiadacze Internet Exploler...) nie mamy do niej dostępu z różnych powodów. Czasem takie coś daje się załatwić skruceniem adresu, ale gdy skruciłem go do: - wyskoczyła jakaś strona o gejach i lezbijkach (nie podaje linku z powodu regulaminu) i nie wiem jak z niej przejść do działu "simowego". Prześlę Ci na PM'a- może Ty będziesz wiedziała ![]() Ps. Większość dodatków jest dawanych podwójnie na różne strony. Większość z nich powinna znajdować się na MTS2 ![]()
#4 |
|
![]()
Ja nie jestem posiadaczką IE i i tak się tak dzieje. Wyskakuje po prostu pusta strona, adres już wcześniej próbowałam skrócić i też wyskakuje właśnie taka strona jak mówisz.
Na MTS2 patrzyłam, jest jedynie jeden jakiś obraz, a ja akurat potrzebuje takiego bluszczu, który był w zestawie z jakąś sypialnią.
#5 |
|
![]()
ja używam firefoxa i wyświetla się taka zielona strona strona z jakimiś łózkami, ale to chyba nie oryginalna strona?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Już działa.
A zielone łóżko, bo to tej podstrony odsyła link podany przez avenly. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 02.02.2009 - 17:14 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Całe szczęście, że działa
![]() Jakby co można zamknąć temat.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|