![]() |
#242 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję serdecznie za komentarze na temat simiki
![]() Może jeszcze ktoś sprawi mi przyjemność i oceni?
#243 |
|
![]()
Nie mam już gry sims 2, więc simki z tej serii gry w moim temacie nie będą się już pojawiać. Czekam teraz na sims 3, której premiera nastąpi 20 lutego, więc trzeba trochę poczekać. Proszę nie zamykajcie mojego tematu, ponieważ wrócę tu z serią siemk z the sims 3
![]()
#244 |
Guest
|
![]()
Szkoda ;]
Ale chętnie zaczekam ^^ |
![]() |
#245 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#246 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co wy widzicie w tych Sisach 3(okej, okej-kwestia gustu) ale żeby tak robić ? Nie spodziewałam się tego po Tobie... |
|
![]() |
#247 |
|
![]()
Aya de Chat, nie mam starego komputera i piszę teraz na laptopie gdzie nie ma simsów i wgrywać ich nie zamierzam, bo przecież już niedługo będą sims3. Z własnej woli nigdy bym ich tak wcześnie nie wykasowała
![]() Intenso, odpowiedz powyżej. Też mi przykro z tego powodu, ale simsy 3 będą o niebo lepsze od 2 i mam nadzieję, że dodatki szybką powstaną.
#248 |
|
![]()
Te trójki to takie plastelinowe trochę...
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#249 |
Guest
|
![]()
Plastelinowe, ojej powtarzasz się.
Najfajniejsze były te pierwsze. Mega-stylowe! Ogólnie jest fajnie, tylko kilka było maksymalnie paskudnych. |
![]() |
#250 |
|
![]()
Też tak myślałam oglądając zdjęcia. Jednak patrząc na to obiektywnie, jest wiele innych możliwości których nie było w dwójce. Tęczówki nie są takie kosmiczne
![]()
|
|