![]() |
#331 |
Guest
|
![]()
Niektórzy piszą tu bzdury... Ja wiem (dzieki pomocy InSIMenatora), że to czy będzie dziewczynka czy chłopiec jest wybierane losowo W CHWILI NARODZIN. A to czy będą bliźniaki, to jest na samym początku ciąży simki. W InSIMenatorze jest taka opcja u każdego sima: "Osobiste" Mój status". I tam pisze, czy jest jedno dziecko, czy bliźniaki (jeśli sim jest w ciąży oczywiście). Tak więc jedzenie Spaghetti czy Ciasteczek nie ma tu nic do rzeczy. :/ Za to podobno sernik wpływa na ciążę. Tak w każdym razie powiedzieli twórcy gry, ale ja nie wypróbowałam tego sposobu. Jak się ma InSIMenatora, to takie eksperymenty nie są potrzebne.
|
![]() |
|
![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
Niektóre posty to takie jak na jakimś forum ciążowym :E Nie znam żadnego sposobu, żeby urodziły się bliźniaki albo chłopiec czy dziewczyna i nie liczę tego. Wiem, że przy aspiracji rodzinnej w nagrodach aspiracji jest opcja Superpłodność, co daje zazwyczaj bliźniaki.
|
![]() |
![]() |
#333 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja sadze ze plec dziecka jest zalezna og kolorow oczu wlocow i karynacji ja ma teraz w dziwnowie simke (ona jest murzynka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Guest
|
![]()
Bliżniaki- Ctrl+Shift+C, wpisujemy forcetwins
|
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
Tuptuś, a w jakim dodatku dochodzi ta nagroda?
|
![]() |
![]() |
#336 |
|
![]()
Superpłodność jest w Czasie Wolnym i jest to jedna z opcji na "drzewku" za punkty hobby w aspiracji Posiadania Rodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Guest
|
![]()
Zagłosowałem na dziewczynkę bo u mnie tak jest najczęściej. Staram się nie regulować płci bo to okropne a nie kontrolując czuję większy realizm
![]() Bliźniaki raz tylko miałem jedyny. I co zabawne to była moje pierwsza ciąża w tej grze zaraz po kupieniu jej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Jeśli chce żeby moi simowie mieli bliźniaki ,to podaje simce sernik. To działa na 100%.
|
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
sernik??
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
|
![]()
A mi bardzo różnie się rodzą,raz chłopiec raz dziewczynka.Kiedyś miałam bliźniaki chłopca i dziewczynkę a parę dni później znów bliźniaki ;D
Roboty od groma z nimi ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |