![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Mam wszystkie części gry, ale po doinstalowaniu ostatniego dodatku 'rezydencje i ogrody' nie mogę wywołać okienka do kodów ani ich pisać :/ pomagały mi one głównie przy budowie (zmienianie typu parceli, ustawianie obiektów itp.) a nie w graniu bo kody niszczą przyjemność gry. Moje pytanie brzmi czy wie ktoś jak w tym dodatku wywołać okienko kodów? Nie wiem dlaczego teraz nie działa, do tej pory wszystko było ok. Dziękuje z góry i pozdrawiam
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
A może masz syntezytora mowy "Ivona".
klawisze Ctrl+Shift+C również włącza "Ivonę". Dlatego proponuję wyłączyć ją przed każdą grą ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No właśnie nie mam nic takiego, do tej pory miałem wszystkie dodatki poza 'rezydencje i ogrody' a po jego instalacji nagle ten problem. A może ktoś wie jak się wyłącza skróty klawiszowe w Windows Vista to może mi pomoże bo czytałem na tym forum w innym temacie że komuś to pomogło, tylko przeszukałem całe Google i nie mam nic o wyłączaniu tych skrótów tylko o nich samych jakie są
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi też się tak się działo przez tydzień też wcześniej nie było białego okienka długo nie włączyłam simsów aż w końcu tata kupił mi czas wolny. Włączyłam i się naprawiło spróbuj przez 2 dni nie włączyć simsów a może pójdzie spróbuj.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Też to mam. Wcześniej wszystko było dobrze. Nie mogę budować. Czy komuś działa?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Może masz programik Cursor XP? A jak nie masz, to może spróbuj najpierw nacisnąć Ctrl+Shift+B, a potem Ctrl+Shift+C.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli masz Vistę to spróbuj wcisnąć Ctrl+Shift+Windows (takie 'okienko' między Ctrl a Alt'em). Podobno to działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tak, faktycznie zapomniałam napisać że juz sobie poradziłam. Przypomniałam sobie własnie o znaczku windows
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
U mnie też nie wyskakuje konsola, nie mam visty, a programu cursor xp też chyba nie...
może coś innego?help! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|