![]() |
#431 |
Guest
|
![]()
Miłowo-Nina zaręczyła sie z Donem,urodziły im sie bliżniaczki.Dina musiała się z tym pogodzić,że Donuś już jej niechce.Ciężko to zniosła...a z Mortimerem nie utrzymuje za dużo kontaktu....woli spędzać czas z dziećmi Niny i Dona.
Dziwnowo-Ktoś mi tam umarł,i koniec.(Prawie nigdy tam nie gram...) Werona-Też nic.A nie....Julia przygarnęła kotka,zmieniła wygląd i często ucieka z Romerem. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#432 |
Guest
|
![]()
u mnie Don uciekł Kasandrze ze slubu ale ma z nim synka, pobrała się ze Szczepanem i ma z nim dwie córki. Mortimer odnalazł Bellę, która wkrótce potem zmarła...Don wziął ślub ta siostra Kaliente która była w nim zakochana, maja niechcianą córeczke i ciągle sie zdradzają xD. Przyjemniaczkowie rozwiedli się, córki zotały z Marysią która wyszła ponownie za mąż i jest w ciąży, a jej były mąz mieszka z tą sprzątaczką w jakiejs ruinie...u Biedaków ta kobitka urodziła 4 syna z jakims NPC i sa szczesliwym Małżenstwem, jeden syn(chyba tan najstarszy) ozenił sie z jedna z blizniaczek Przyjamniaków, dzieci w drodze...druga blizniaczka tez juz wyszła za mąż i ma małą córeczkę
o dziwnowie sie nie bede rozpisywac, bo tak to zagmatwałam że juz sama nie pamietam xD |
![]() |
![]() |
#433 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miłowo:
-Kaliente: Dina wyszła za Dona i mają pięknego syna, wyremontowałam im całą chatę i teraz jest najpiękniejszą z tych, których dotychczas budowałam. Nina się wyprowadziła. -Marzyciel: Dariuszowi stworzyłam żonę i mają syna i córkę, bliźniaki. Szczepan gdzieś tam się plącze, nie spotyka się z Lilianą. -Przyjemniak:Wszyscy chodzą brudni, grubi i niemyci, a ja sobie stworzyłam pokojówkę i im sprzątam jak nie mam co robić ![]() -Biedak:Balbina znalazła sobie jakiegoś facia i przeprowadziła się z nim do innego domu, a Błażeja i tego drugiego syna zostawiła. W Dziwnowie i Weronie nie grałam, więc nic się nie zmieniło.
![]() |
![]() |
#434 |
Guest
|
![]()
Kasandra Ćwir wyszła za Dona i ma z nim sporą gormadkę: napierwsz przyszli na świat Kleopatra i Konstancjusz(bliźniaki) pozniej był Kondziu, Kordian i Klemens... a na koncu urodziła się dziewczynka której dałam na imię Kasandra Mimi po mamci, która szykiuje się do emeryturki...
Don ją zdradza i ma parę dzieciaczków na boku do tego wszytskiego... ma córkę Nadię z Niną Kaliente i bliźniaczki Halinkę i Helenkę z Beatą Próchno (adoptowaną córką Próchnów którzy już zeszli) Aleksander Ćwir mieszka samotnie w domu po rodzicach... ma 2 psiaki. Nina Kaliente jak juz pisałam ma córkę Nadię z Donem i córkę Nastkę z Brandonem Kwiatek. Dina Kaliente wyszła za Mortimera i miała z nim córkę Rittę, kiedy Morti umarł związała się z Dariuszem Marzycielem i z nim miała córkę Marinę i syna Dariusza Juniora. Kiedy Szczepan wydoroślał wyprowadził się od ojca i macochy z Rittą, są teraz małżeństwem i mają córkę Hanię i suczkę Shakirę. Dina i Dariusz odeszli z simowego świata. ich córka Marina wyszła za sprzątacza i mają dziecko... Balbina mieszka sama z najmłodszym synem Rajmundem, szykuje się do emerytury... wiecej nie pamietam jak przypomne sobie to dopisze... |
![]() |
![]() |
#435 |
Reputacja: 17
|
![]()
Miłowo
Ćwir-Kasandra ożeniła się z Donem,ma z nim dwóch synów-niemowle i dziecko.Morti ożenił się z Diną.Dinie urodziła się córka,obecnie dziecko.Kiedy była niemowlakiem Morti zmarł.Don zdradza Kasandre. Hak-Hakom urodziły się bliźniaki-chłopcy.Lucyna przygotowuje się do studiowania. Próchno-Przeprowadziłam ich do Przyjemniaków(dom starców ![]() Przyjemniak-Rodzice są emerytami,Daniel prawie osiągnął szczyt kariery.Liliana i Andzia poszły na studia.Lili zawaliła studia nawet nie zaczynając drugiego roku.Teraz mieszka sama w zapuszczonym domu.Andzia skończyła studia z wyróżnieniem.Ożeniła się z moim Simem i starają się o dziecko.Spełnia swój cel życiowy-Kuchmistrzyni to ja. Biedak/Marzyciel-Biedakówna przeprowadziła się do Darka(za 1 dzień emeryt) i ożeniła się z nim.Mają syna,którego wkrótce zabije.Szczepan studiuje,niedługo dołączy do niego Damian.Błażej jest miłym nastolatkiem. Kaliente-Nina mieszka sama i romansuje z Donem. Dziwnowo Dziwak-Urodziła się piękna dziewczynka o imieniu Ybelix.Wkróce pojawi się koljny ufolek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]()
Montek:
stworzyłam simke Marceline Mirowską w naturalny sposób poznałam ją z Antoniem Montek potem się ożenili Marcelina ma na nazwisko Montek. w naturalny sposób mają 2 pary bliźniaków Angelike ,Chwalobesa, Back i Merkucjo ( w rodzinie jest 2 Merkucjo). z 500 razy ich przeprowadziłam nawet do Dziwnowa ale tam nie było fajnie , stworzyłam taki domek , zainstalowałam własny biznes stworzyłam dzielnice Gerland Fort i tam żyją a Beatrycze i Benedykt są nastolatkami , Benedykt ma pragnienie zdobywania wiedzy a Beatrycze założenia rodziny. |
![]() |
![]() |
#437 |
Guest
|
![]()
MIŁOWO:
Rodzinka Ćwir: Morthimer umarł (przeze mnie ![]() ![]() Rodzina Marzyciel: Jak już mówiłam Darek jest z Kas i mają córkę Marlenę. Kas po raz drugi jest w ciąży ![]() Szczepan ze względu na Liliane przerwał studia, mają syna Jasia (szkolne) i córkę Paulinę (niemowle) Rodzina Przyjemniaczek: Daniel jest z tą babką jego starą chyba Marysią :p Ma z nią trzecie dziecko Monikę. Andżelika skończyła studia z wyróżnieniem. Studiowała fizykę (?) Andżelika ożeniła się z Damianem i mają bliźniaki Jakuba i Michalinę ![]() Rodzina Biedak: Nasza Balbinka urodziłą chłopca (tego co odrazu jak pierwzsy raz gramy jest w ciąży). Ożeniła się z podstawionym simem (bogatym) Zbyszkiem ![]() ![]() ![]() Rodzina Hak: Esmeralda dalej jest z Janem (?) ale na boku romansuje z sprzątaczem (pokojówką ale chłopakiem ![]() ![]() ![]() ![]() Dokończe później ![]() Ostatnio edytowane przez Madelaine : 20.04.2009 - 07:40 |
![]() |
![]() |
#438 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam nic nie zmieniam w tych rodzinkach
![]() A jak już w nie gram to nie zapisuję zmian. Tworzę sobie własne i jestem happy ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]()
U mnie w Miłowie kilka zmianek zaszło
![]() Mortimer Ćwir pobrał się z Diną Kaliente (Ćwir) a Kasandra Ćwir z jakimś murzynkiem, chyba z rodziny Przyjemniaczków. (nie pamiętam imienia xD). Nina Kaliente oświadczyła się Donowi Lotario, lecz potem... przyłapała Dona na "Gorących Pocałunkach" z Kasią Langerak. Nina i Don znienawidzili się, Don poślubił Kasię Langerak (Lotario). Mortimer, Dina, Kasandra, 'Murzynek' Ćwirowie i Nina Kaliente zamieszkali wraz z kotem Kicią w największym domku z basenikiem. Mortimer zmarł. Eliksir życia skrócił życie z jednego dnia do zera. Dzięki telefonowi do śmierci zmartwychwstał. Nina pozostaje bez mężusia. Dina urodziła Maksymiliana, a Kasandra Onufrego (oryginalne imię, nie? xD) |
![]() |
![]() |
#440 |
Guest
|
![]()
Miłowo :
Ćwir- Mortimer przeprowadził się do mojej starej simki. Kasandra zerwała z Donem i jest żoną Marzyciela ( mają razem 3 dzieci ). Aleksander na studiach. Kaliente- Nina jest zaręczona z moim simem, a Dina nie żyje. Lotario- Don poślubił Kasię Langerak. Mają razem 7 dzieci. ( ona chce mieć 10 ) Przyjemniaczek-Marysia wywaliła Kasie z roboty. Odbudowuję ich związek. Liliana skończyła studia, zaręczona jest z Szczepanem Marzycielem. Angelika jest na 2 roku studiów. Marzyciel- Darek jest mężem Kasandry i świetnie maluje. Szczepan jest na 4 roku studiów. Jak skończy studia poślubi Lilianę. Hak- Esmeralda ma 2 dzieci z Janem. Jan ma dużą firmę z zabawkami. Lucynka jest zaręczona z Aleksandrem. Próchno- Adoptowali 2 dzieci. Biedak- Balbina ma męża. 3 dziecko ( nie wiem jak to się stało nie żyje ) się nie urodziło. Najstarszy syn zaręczy się z Angeliką ( czeka na dobry moment ). Błażej jest nastolatkiem. No i to chyba na tyle. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|