![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Średniej jakości robota. Ale po kolei:
1. Bryła Nie robi na mnie wrażenia, bo sama umiem taką zrobić. Nie jest brzydka, ale nie wyróżnia się niczym szczególnym. Taki sobie po prostu domek. Nie podoba mi się to połączenie kolorów biały-brąz. Z boku to wygląda okropnie. Kształty pokojów się niczym nie wyróżniają. 2. Ogród Nie lubię jak jest tyle drzew z jednego prostego powodu: niewygodnie mi się tak gra. A nie jest to na tyle piękne, żeby się unieszczęśliwiać ![]() ![]() 3. Przedpokój Mało kreatywne wnętrze. Nie podoba mi się jak cała ściana jest jednego koloru, szczególnie tak ponurego. 4. Kuchnia Wiem, że te imitacje różnych przyrządów kuchennych są fajne... ale... może trochę umiaru? Napackane okropnie. Zostawiłaś simom tylko jedną kratkę na przygotowanie posiłku. Nie lubię jak tak jest... Poza tym znów: szaro, nieciekawie jeśli chodzi o pokrycie ścian. 5.Jadalnia Czy to jest dom dla rodziny z zaawansowaną depresją? Znów ciemno, nieprzyjemnie. Ogólnie nawet fajnie wyglądają ciemne domy, gdy są nowoczesne. A Twój taki nie jest. Ten kącik z kominkiem wygląda bardzo ciepło i przyjemnie. Podoba mi się. 6.Salon Noo nareszcie jasno, szkoda tylko że jednolicie. Kącik z komputerem ładny. Telewizyjny też całkiem, całkiem. Tylko wszystko takie samo! 7.Sypialnia Zagracona. I przepraszam, ta kołdra [swoją drogą bardzo ładna, ale to zasługa kreatorów] lata?! 8. Łazienka ziew. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|