Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.02.2009, 19:51   #691
cherrie
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

jak mi córka "ugrzęzła" w krześle i jak nie mogłam usunąć krzesła i łóżka. A to było w mojej ulubionej rodzinie! :/ jak zainstalowałam dodatki, to przestało mi się tak robić.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.02.2009, 20:08   #692
wikcia09
Guest

Do mnie raz przyszła opiekunka.....Nie wiem czemu nie miałam nawet dziecka tylko małego kotka. Dobra włazi i mi wrzeszczy - TU NIE MA ŻADNYCH DZIECI! - Myślałam że ją zatłukę. Pojechałam do pracy, wracam a tu opiekunka wynosi śmieci. Przerwałam jej żeby się z nią porzegnać. Ta wywaliła śmieci na podłoge a w nich co? Mój kotek o_O Terzy jakby zdechł a potem nic nie mogłam z nim zrobic....Jak klikałam przytul czy coś tam nic a jak coś innego też nic. Nawet kotkiem nie mogłam chodzic. Miałam kod wpisany że można być zwierzętami. TO MA BYĆ OPIEKUNKA???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2009, 08:43   #693
ZuuZaa
Guest

kiedys kazalam psom postarac sie o szczeniaki i nie wiem czemu nie mogli wejsc do budy i sie zaklinowali. stali i szczekali, a ja nie moglam nic zrobic, na dodatek to bylo w mojej ulubionej rodzinie i musialam wyjsc nie zapisujac po 3 godzinach grania

i kiedys bylo tak ze pies sobie szedl przez podworko i nagle zdechl. ciagle nie wiem czemu, przeciez mial wszystkie potrzeby na full. przyszla smierc i po psie XD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2009, 11:20   #694
AmiMila
Guest

Wink

Dziwne ... Raz pies pogryzł sima i odpadła mu noga (później zabrał tę nogę i uciekł)

Cytat:
Napisał simunia Zobacz post
ja mialm kedys tak ze przyszedl do mnie sim mialam niemowlaka i jakis znajomy moich simow u mnie byl i jak juz pposzeld to ja zauwazylam ze tego niemowlaka nie ma te simy kradna niemowlaki wy tez tak czasem macie od teraz bardziej uwazam na niemowle bo moze znowu ktos ,mi je zakosi
Do moich simów przyszli znajomi z niemowlakiem!!! i go zostawili i to jeszcze w sypialni, i ten bachor ciągle beczał i simowie spać nie mogli !!!

Ostatnio edytowane przez Björk : 18.02.2009 - 15:53 Powód: Nie pisz proszę kilku postów pod rząd. Jest opcja edytuj.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2009, 11:55   #695
Gio

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał AmiMila
Do moich simów przyszli znajomi z niemowlakiem!!! i go zostawili i to jeszcze w sypialni, i ten bachor ciągle beczał i simowie spać nie mogli !!!

Cytat:
Napisał AmiMila
Dziwne ... Raz pies pogryzł sima i odpadła mu noga (później zabrał tę nogę i uciekł)
Naprawdę Twoja wyobraźnia nie zna granic. Ale nie ładnie tak zmyślać A z tą nogą to niemożliwe
stare 17.02.2009, 12:58   #696
FrAiSe^^

Reputacja: 10

a mi w historiach z bezludnej wyspy,( w tym momencie gszie trzeba porozmawiac z wszystkimi ludzmi ) to jeden facet poszedl w krzeczki sie zalatwic no i tak tam zostal wiec nie moge zaliczyc celu, bo musze z wszystkimi porozmawiac a ten juz tam siedzi od kilku dni i nic nie moge zrobic, ani wrocic do mojego domu, ani zaliczyc celu, ani nic :p:p
stare 17.02.2009, 19:09   #697
Alisha

Reputacja: 10
Grin Odp: Dziwne zdarzenia :D

Mój Boze!
Prawie posikalam sie ze smiechu z tego co sie dzisiaj stalo w Simsach.
Byl slub- Dona i Kasandry.
I niby wszystko szlo dobrze póki piorun nie rombnal w drzewo.
Zwykle deszcz gasi pozar, ale wtedy przestal padac!
Oczywiscie para mloda, Morti i Alex oraz goscie (Marysia i Dariusz) spanikowali, ale to nie wszystko!
Kasandra nie miala miejsca do panikowania, wiec stanelo pomiedzy plonacym drzewem a ogrodzeniem.
I... Zapalila sie!
Panika jeszcze wieksza, na szczescie mialam boolProp'a wlaczonego (SeeThem) i podwyzszalam jej potrzeby zeby nie umarla.
Morti zaczal gasic pozar, Kasandra miota sie w ogniu, ale Don w koncu zaczal ja gasic i równoczesnie M. i D. Ugasili caly ogien.
Zanim jesze ze ugasili Alex pobiegl do telefonu zeby zadzwionic po Straz Pozarna ale go zatrzymalam kiedy wszystko zgaslo.
Efekty Uboczne?: Tylko u gosci - Dariusz zwariowal i przyszedl do niego Terapeuta (niwidzialny ale sie domyslilam bo byl na ziemi )...
Chyba nigdy tego nie zapomne...
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.02.2009, 20:21   #698
Łezka

Reputacja: 17

To zdarzenie miało miejsce jakieś 2 lata temu w simowym świecie
Wesele emeryta Adama Wojtyli i jego trzeciej już żony Izabelli ponieważ wszystkie żony, dzieci były chowane w ogródku to i wesele było w ogródku zaraz po wzniesieniu toastu Adama przestraszyła pierwsza żona Ewa ( zginęła tragicznie w pożarze kuchenki, gdy ich pierwsza córka była niemowlęciem) i tak go wystraszyła że umarł ponieważ miał niskie potrzeby i w dodatku umarł na weselu, które zakończyło się katastrofą niestety izabellę uśmierciłem, bo niestety zawaadzała .
stare 17.02.2009, 21:24   #699
Monitkowa

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał AmiMila Zobacz post
yhy, chciałabym to zobaczyc...
stare 17.02.2009, 21:32   #700
Zombie Love
Guest

Moim największym zonkiem było jak na sima spadła satelita(to były same początki the sims 2). Już nic mnie w życiu nie zdziwi
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania