![]() |
#692 |
Guest
|
![]()
Do mnie raz przyszła opiekunka.....Nie wiem czemu nie miałam nawet dziecka tylko małego kotka. Dobra włazi i mi wrzeszczy - TU NIE MA ŻADNYCH DZIECI! - Myślałam że ją zatłukę. Pojechałam do pracy, wracam a tu opiekunka wynosi śmieci. Przerwałam jej żeby się z nią porzegnać. Ta wywaliła śmieci na podłoge a w nich co? Mój kotek o_O Terzy jakby zdechł a potem nic nie mogłam z nim zrobic....Jak klikałam przytul czy coś tam nic a jak coś innego też nic. Nawet kotkiem nie mogłam chodzic. Miałam kod wpisany że można być zwierzętami. TO MA BYĆ OPIEKUNKA???
|
![]() |
![]() |
#693 |
Guest
|
![]()
kiedys kazalam psom postarac sie o szczeniaki i nie wiem czemu nie mogli wejsc do budy i sie zaklinowali. stali i szczekali, a ja nie moglam nic zrobic, na dodatek to bylo w mojej ulubionej rodzinie i musialam wyjsc nie zapisujac po 3 godzinach grania
i kiedys bylo tak ze pies sobie szedl przez podworko i nagle zdechl. ciagle nie wiem czemu, przeciez mial wszystkie potrzeby na full. przyszla smierc i po psie XD |
![]() |
![]() |
#694 | |
Guest
|
![]()
Dziwne ... Raz pies pogryzł sima i odpadła mu noga
![]() ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Björk : 18.02.2009 - 15:53 Powód: Nie pisz proszę kilku postów pod rząd. Jest opcja edytuj. |
|
![]() |
![]() |
#695 | ||
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#696 |
Reputacja: 10
|
![]()
a mi w historiach z bezludnej wyspy,( w tym momencie gszie trzeba porozmawiac z wszystkimi ludzmi ) to jeden facet poszedl w krzeczki sie zalatwic no i tak tam zostal wiec nie moge zaliczyc celu, bo musze z wszystkimi porozmawiac a ten juz tam siedzi od kilku dni i nic nie moge zrobic, ani wrocic do mojego domu, ani zaliczyc celu, ani nic :p:p
![]() |
#697 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój Boze!
Prawie posikalam sie ze smiechu z tego co sie dzisiaj stalo w Simsach. Byl slub- Dona i Kasandry. I niby wszystko szlo dobrze póki piorun nie rombnal w drzewo. Zwykle deszcz gasi pozar, ale wtedy przestal padac! Oczywiscie para mloda, Morti i Alex oraz goscie (Marysia i Dariusz) spanikowali, ale to nie wszystko! Kasandra nie miala miejsca do panikowania, wiec stanelo pomiedzy plonacym drzewem a ogrodzeniem. I... Zapalila sie! Panika jeszcze wieksza, na szczescie mialam boolProp'a wlaczonego (SeeThem) i podwyzszalam jej potrzeby zeby nie umarla. Morti zaczal gasic pozar, Kasandra miota sie w ogniu, ale Don w koncu zaczal ja gasic i równoczesnie M. i D. Ugasili caly ogien. Zanim jesze ze ugasili Alex pobiegl do telefonu zeby zadzwionic po Straz Pozarna ale go zatrzymalam kiedy wszystko zgaslo. Efekty Uboczne?: Tylko u gosci - Dariusz zwariowal i przyszedl do niego Terapeuta (niwidzialny ale sie domyslilam bo byl na ziemi )... Chyba nigdy tego nie zapomne... ![]()
![]() |
![]() |
#698 |
Reputacja: 17
|
![]()
To zdarzenie miało miejsce jakieś 2 lata temu w simowym świecie
![]() Wesele emeryta Adama Wojtyli i jego trzeciej już żony Izabelli ponieważ wszystkie żony, dzieci były chowane w ogródku to i wesele było w ogródku zaraz po wzniesieniu toastu Adama przestraszyła pierwsza żona Ewa ( zginęła tragicznie w pożarze kuchenki, gdy ich pierwsza córka była niemowlęciem) i tak go wystraszyła że umarł ponieważ miał niskie potrzeby i w dodatku umarł na weselu, które zakończyło się katastrofą niestety izabellę uśmierciłem, bo niestety zawaadzała ![]()
![]() |
#699 |
Reputacja: 15
|
![]()
yhy, chciałabym to zobaczyc...
![]() |
![]() |
#700 |
Guest
|
![]()
Moim największym zonkiem było jak na sima spadła satelita(to były same początki the sims 2). Już nic mnie w życiu nie zdziwi
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|