![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Może być, ale za dużo tego drewna wszędzie. przydałby się jakiś turkus czy zieleń.... Płotków trochę za dużo. więcej roślin i kolorów.
|
![]() |
#13 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie podoba mi się pomysł żeby użyć takich 'bali' na wyspie. Niby jest OK ale za dużo jest tych płotków i podłoga na parterze jest mało hawajska. Nie pasują stoły i krzesła. Trawa odcina się od otoczenia. Fajnie wyszedł Ci kącik z jacuzzi. 7/10 - pomysł jest fajny
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() aż z zaśnieżonej Częstochowy poczułem morską bryzę ![]() Miło by było zabawić się na takiej parceli A te ramki, które dałaś do zdjęć bardzo pasują do klimatu morza Podkreślają wodę i wogóle to wszystko ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jak tylko zobaczyłam pierwsze zdjęcie przypomniał mi się serial "Żar tropików"
![]() Fajny pomysł i fajne wykonanie. Razi mnie jedynie bliska obecność toalet i grilla ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
A mi się bardzo podoba. pomysłowe i świetnie wykonane..Wnętrze pasuje do calości..Nic dodac nic ując.
Dobra robota... ocena: 10/10 Pozdr.
#17 |
|
![]()
Ale brzydka obróbka zdjęć no ale nvm.
Nie bardzo mi się podoba ta parcela. Wszędzie widzę tylko drewno i bardzo mało roślinności. Jest jakaś taka nudna, nic ciekawego. Nie bardzo oddaje klimat ciepłych krajów. 5,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|